|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Тема, дъфффкана със сигурност
|
|
Автор |
sarahmoris (пълнозърнест) |
Публикувано | 21.03.10 22:55 |
|
От известно време не мога да го доведа до края с френска... За него не е проблем, но аз започвам да се фокусирам върху това, от което "проблемът" май само се задълбочава. Някакви идеи/съвети ?
| |
Тема
|
Re: Тема, дъфффкана със сигурност
[re: sarahmoris]
|
|
Автор |
rълъбap (минаващ) |
Публикувано | 21.03.10 23:00 |
|
Той не е ли лъскал бастуня на млади години ?
Да си помогне сам !
| |
|
ако не дъффкана
Има и вариант с френска да го превъзбудиш - дваж по-добре понеже хем ще е надървен, хем няма лесно да свършва. Просто му подскажи да продължи по традиционния (за вас) начин и се кефете на резултата
| |
|
ми мини на ръчна
| |
|
това е обичайният сценарий, но идеята е, че искам да може да свърши и само от френска...
| |
Тема
|
[re: sarahmoris]
|
|
Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
Публикувано | 22.03.10 09:04 |
|
понякога ми се струва, че жените "преиграват" духайки.
това изключително ме дразни и не ми помага никак при свършването.
съвета ми е опитайте френска в различни пози. За мен поне е от значение за удоволствието, което изпитвам.
Другото, което може да опиташ е да позяпаш малко порнаци където са само свирки и да опиташ други техники.
Може да поговориш и с приятелки или още по-добре мъже приятели. Идеята е репертоара ти да е по-голям и да не разчиташ само на едно нещо.
После като откриеш какво го кефи - наблягаш на него и го изцеждаш.
Отбележи, че има и мъже, които не свършват много много от свирки
успек!
Сетих се, че може да го държиш малко на диета - никаква френска няколко деня. Да му се прииска една уйбава свирчица да му врътнеш.
"Бях луда по него, а сега не мога да го гледам! Как се променята мъжете само ..."Редактирано от Poшko на 22.03.10 09:08.
| |
|
Ммм, не знам как точно да ти го обясня, но се опитай да 'реагираш' с устните си все едно са вагина и не ги стягай прекалено много - дори ги остави малко хлабави докато духаш, също така трябва да са мн влажни, не го прави мн бързо. Обаче рискуваш духането да почне да му харесва повече от ебането..
| |
Тема
|
[re: Hecepuo3Ha_]
|
|
Автор |
мъГлa (свиркай си....) |
Публикувано | 22.03.10 13:54 |
|
абсолютен риск!
заеби....
| |
Тема
|
[re: мъГлa]
|
|
Автор |
бyлka1 (сова) |
Публикувано | 22.03.10 15:04 |
|
това е изкуство трябва да се усъвършенстваш
| |
|
Дали е възможно това?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|