|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
могат ли мьжете да ебьт
|
|
Автор |
stoichkov_88888 (новак) |
Публикувано | 24.03.10 18:54 |
|
или немогат да комуникират???????????Забелязал сьм че едно от двете куца масово на мьжа.То почти няма жена дет да неиска да изневери било то и само заради едното ебане.Чак се хващам за главата,дали пьк жените не са станали курвентий????????Че бьлгарина не комуникира за проблемите си с партнйорката и оттам те се задьлбочават = изневяра е масово явление сьм се убедил.Кьде обаче е разковничето,някой може да каже че и етапа с врьзката в коловоз е проблема.Какво мислите вие????Искам да сьбера колкото може повече мнения за да се стигне до разковничето......Нагледал сьм са на жени дет обичат или имат сериозен приятел/сьпруг обаче искат секс с друг.Проблема е сериозен понеже доста са жените които сьм прекарал или са искали да бьдат прекарани от мен.Какво ги кара според вас,ако не сам аз ше е друг..................
Самтаймс ЛЮН,самтаймс WIN
| |
|
Как ги прекарваш тез жени, бре? Като стадо Овци от единия баир на другия ли?
| |
|
molia bez spam,samo po temata,ako niamash mnenie ne pishi
| |
|
Имам мнение, но ти не умееш да комуникираш нито на кирилица, нито на латиница. Затова ще се въздържа. Стой си при ебачите и не си мъчи кухата главица със сложни дилеми.
| |
|
ebi sa w gaza
| |
|
има си специален клуб за такива изказвания!
И я си прочети темата, опитай се да се разбереш сам, и пак ела да напишеш какво точно те мъчи!
Боли ме фара кой си, и от кой обществен слой си ...
| |
|
prost narod - slaba darjava.Chetete vnimatelno novobranki
| |
|
A tomar por qulio
| |
|
Не съм мъж, бре! Що ми препоръчваш твои изпитани на собствен гъз упражнения?
| |
|
новобранки??? на кой говориш бе? сам ли си говориш?
Боли ме фара кой си, и от кой обществен слой си ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|