|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Капки...бира
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.03.10 18:37 |
|
Пролетта е навсякъде или поне тук, слънцето така сладко разтапя сладките ми помисли за секс и забавление, че някак си простете, но не се въздържах да ви споделя моята секс хубава игра , която открих съвсем наскоро и съм сигурна, че тези мои леки щрихи ще разпалят страстта ви и желанието за ...проникване
С настъпването на пролетта ние с моята сладка половинка пием бира, не знам някак си студената , леко горчива течност с привкус на сперма наистина е напитка достойна за мартенска вечер;)
Онази вечер след тежкият работен ден бяхме закупили няколко бири и разбира се след кратката вечеря прилежно почистили и прибрали кухненската маса седнахме да пийнем по една хубава кехлибарена бира,
говорейки си за отминалият ден и за това какво и как ще се прави за Великден ....при все , че като истински християни сме в период на леко въздържание, започна да ни гъделичка онова хубаво чувство под лъжичката за сладко разсъбличане, галене и отдаване на палавости...
Свалих една по една дрехите си, останах само с шарените, копринени бикини последна пролетна колекция 2010 на Yamamay...
Легнах леко или по скоро седнах на ...кухненската маса и моята сладка половинка изля няколко капки студена кехлибарена бира около пъпа ми....
започна леко с език да ги обира тези капки, слизайки надолу и надолу където вече не бяха само капки, а един малък водопад на възбуда и желание
......оставам по нататък вашата фантазия да работи и твори, само бих искала свършвайки да ви кажа , че ароматът на кехлибарена бира и ...пръски приятна топла сперма наоколо са наиситна един страстен и умопомрачителен пролетен, сластен коктейл....мда от една наситена с тласък, студена бира и секс мартенска вечер
Редактирано от dymo на 23.03.10 19:15.
| |
|
вие кви сте...едни спермояди просто.
Бира - "студената , леко горчива течност с привкус на сперма"
Замислете се, когато сте "на една ръка разстояние" от "мъжете знаят защо".
П.П. Едни..."истински християни" би трябвало да знаят как се пише Великден.
| |
|
От прилежно почистване на маси разбираш повече, отколкото от бира, вервай ми.
| |
Тема
|
Re: Разбрахте ли мъже...
[re: Graefenberg]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.03.10 19:17 |
|
П.П да наистина, мерси, но така се вълнувам когато пиша за секс, а когато говоря..., а пък когато го правя
| |
Тема
|
Re: Капки...бира
[re: Wildberry]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.03.10 19:24 |
|
важно е че от секс разбирам , а то от бира има кой да разбира вЕрвай ми а масите служат за опора
Редактирано от dymo на 23.03.10 19:29.
| |
|
Може и да разбираш, но има нещо толкова фалшиво в цялостното ти форумно присъствие, че не хващаш дикиш изобщо.
По принцип съм склонна да свалям шапки на своеобразни таланти, неординарни персони и прочее типове с идиосинкразии, но в теб нещо просто не е истинско.
| |
|
Мислиш ли? Според мен пък е натурална фантазьорка и плямпало без никви претенции и задръжки. Разковничето за мен е в случаите, когато е такъв слон в стъкларница, че е невъзможно това да са преструвки. Това, което ме кефи в нея е, че не ти изкарва стъкларницата за луксозен магазин за бохемски кристал, а се прехласва по всяка кичозна чашцица, все едно е де да знам какво. Стила й е нечитаем, в повечето случаи не разбирам какво пише, никога не съм й чела тема до края, но излъчва някаква еуфорична свежест, като лсд-халюцинация. Не мога да обясня защо, но това всъщност е ода за Димката. Дими, ти си знаеш, нали?
| |
|
Единственото, което радва е, че няма злоба и нерви
A тая LSD инфантилност може да е всичко - включително и маска на някакво страдание
| |
|
маска на някакво страдание
и аз понякога си го мисля, надявам се да не е
| |
Тема
|
Re: Капки...бира
[re: dymo]
|
|
Автор |
paзбиpaм (перде) |
Публикувано | 23.03.10 23:48 |
|
копринени бикини последна пролетна колекция 2010 на Yamamay
Добре, че уточни колекцията и марката, инак нямаше да ми действа писанието. Ух, потече ми ... бирата.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|