|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Ебах женена жена от интернет
|
|
Автор |
FilerO99 (ГЕСТАПО ) |
Публикувано | 11.03.10 17:25 |
|
Това се случи преди 2 години и половина когато тя набор 76 пусна обява, че си търси приятел в интернет и веднага засякох съобщението. Толкова се възбудихме по последвалият чат, че аз го надървих пред компютъра и си ударих няколко злобарки. Оказа се, че тя работи само на километър и половина от нас и веднага на следващият ден се срещнахме близо до 66то училище квартал Овча Купел. Както почти винаги се оказа малко по-висока от мен, посрещнах я с лъскавата си немска лимузина облечен в скъп костюм и веднага я заведох в палатът си в Бояна. Пръснах и задника от ебане , свирките и бяха доста некадърни, а жената беше плоска като дъска и моите гърди бяха два пъти по-големи от нейните. После след секса излязохме да ядем сандвичи на Красно село и я изпратих до тях....Повече не съм я виждал и не ми и трябва!
| |
|
оооо файле
Господи като прибра грешните, защо не прибра и смешните!?
| |
|
Здравей, радвам се да те видя.
| |
Тема
|
Re: Ебах женена жена от интернет
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 11.03.10 17:51 |
|
файле тези истории за съжаление вече са реалност за всеки уважаващ себе си потребител на интернет
Че за какво ти е интернет като не си праснал поне едно тресавище
Предлагам в темата ти да се обсъдят подобни изпълнения и от други клубари.
За съжаление аз нямам профил в сайт за запознанства и нямам какво да разкажа
| |
Тема
|
[re: Virgo]
|
|
Автор |
FilerO99 (ГЕСТАПО ) |
Публикувано | 11.03.10 17:54 |
|
файле тези истории за съжаление вече са реалност за всеки уважаващ себе си потребител на интернет
Защо за съжаление?Нали българката иска да се вози в лимузина с костюмирана мутра вътре и да я ебат и купуват неща за ядене. Аз както написах миналата година щом си развалих външният вид като качих 25 кг и веднага жените започнаха да ми се лепят и в интернет и извън него...
Че за какво ти е интернет като не си праснал поне едно тресавище
Определено не мога да нарека въпросната жена тресавище.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 11.03.10 17:58 |
|
ами аз май не съм българка по тези критерии
Иначе за въпросната незнам, но като слушам повечето са точно такива
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (ГЕСТАПО ) |
Публикувано | 11.03.10 18:00 |
|
Аз теб те уважавам и никога нико лошо не съм писал за теб. А колкото до въпросната категория жени които се лашкат на първа среща нямам нищо на против, въпросът е да няма такива които ме размотават и дразнят.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 11.03.10 18:03 |
|
виж, според мен е въпроса какво си търсиш конкретно и най-хубавото е, ако успяваш да го намериш и те разбират правилно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (ГЕСТАПО ) |
Публикувано | 11.03.10 18:05 |
|
Ами в действителност не е точно така, защото навремето когато бях строен търсих сериозна връзка, а момичетата търсиха само секс, сега търся само секс като давам всичко от себе си, а жените търсят брак. А аз няма как да предложа брак засега защото имам три държавни изпита които ще ми отнемат поне 4 години зверско учене, освен това по секретни причини търся жена с дете.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 11.03.10 18:06 |
|
просто си пораснал
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|