Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:05 03.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Поздрави за чудесния клуб!  
Автор пeтъk (талант)
Публикувано07.03.10 08:01

Здравейте клубарчета,
Редовно чета вашия клуб и винаги намирам за себе си по нещо ново и интересно, някоя различна гледна точка. За съжаление, рядко имам възможност да пиша. Но ето - дойде и този момент да Ви благодаря и да споделя и аз нкоя друга мисъл и разсъждение с Вас.
Напоследък ми направиха силно впечатление и темите н котаранко и тези на Киро, но най-силно впечатление ми направи темата на Лейди Моргана за защита на местенцата за наенгажиращ секс от строежи. Инициативата е чудесна, аз не познавам Хасково, но от житейски опит мога да ви посъветвам да не се строи до ЖП гарата и в близост до околовръстното, защото там стават чудесни и спонтанни интимни отношения.
Аз ви пиша и по един личен проблем, който се надявам, че с ваша помощ бързо ще разрешим.
В "Здравей България" на 03.03.2010 г., гостува небезизвестният лекар-сексолог д-р Колорадски и препоръча на зрителите от мъжки пол, като задължителна превенция срещу редица заболявания да си местят от единия крачол в другия "онази работа". За съжаление моят другар беше ангажиран по това време и не можа да чуе препоръката, а сега не знам с какви думи да му я препредам.
Питам Ви: имате ли си нежни имена и малки нежни обръщения към интимните си части и тези на партньора си и на какво са базирани те - филми, музика, действителни случаи или просто въображение.
Искрено ваша - петък

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: пeтъk]  
Автор wit rocks (wiskey be)
Публикувано07.03.10 13:32

кво ти дреме-преместисияв другия крачол...

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: пeтъk]  
Автор LadyMorgana (archer)
Публикувано07.03.10 13:45

абе ти си от Хасково, нали? Много хубав град сте си - малко си падам по вас, да ти кажа и имах възможност да ви помогна с това , онова през годините - имате малко дарение компютри в някакво училище, малко опора за разни ваши проекти - ей така, готини сте и кефите. И ви е много хубава тази ваша статуя на Богородица и разни други неща ....

А - имам по давност и едно гадже от вашия вилает, ама беше студентски случаен улов и го отсвирих за около месец-два. Не казвам с това, че мъжете са ви калпави - въпросния човек беше тогава още зелен и загубен

Дано са го оженили и настанили у пътя техните - беше от видно хасковлийско семейство и един син - т.е. пазен бе за разплод и продължаване на името.

Ама на градоустроийствения план няма да се бъркам, да знаеш. Щото кмета ви си знае работата и там .... не вярвайте и на Лещански за разни дивотии. Правете любов, не палаткови лагери около града

Major e longinquo reverentia

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: LadyMorgana]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано07.03.10 20:31

дари тогава на мен розичката си за осми

па ако не съм от Хюстън

Veni, vidi, vici

Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано07.03.10 20:39

Имаше потребност да кажеш нещо по темата или така накратко в 15-на реда да се изтъкнеш деликатно? ;-)

--

::

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: O!Sag]  
Публикувано07.03.10 23:41

второто

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: мapдyk]  
Публикувано07.03.10 23:43

Хюстън не е критерий, споко

Ма кой последно ще получава подаръци за 8ми?

Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано08.03.10 01:26

Някак си изобщо не ми беше хрумнало дори

--
::

Автор Дивaнe-2 (излитащ)
Публикувано08.03.10 18:47

А от Димитровград имаш ли впечатления, щото сутринта някаква дискусия се водеше по телевизията.
А и понеже Димитровград е град, та да те питам Козлодуй какво е

Тема Re: Поздрави за чудесния клуб!нови [re: Дивaнe-2]  
Публикувано08.03.10 22:13

само знам, че имаше славен битак по време на прехода - всички роми бяха на ясно с географските му координати на тоя битак.

А Козлодуй ... освен радецки и АЕЦки какви други впечатления да имам? Хубав град, хубави хора, ама да си по-далеч от тях .... не съм ходила там, признавам си. А ти с какви впечатления си оттам? Да не знаеш някое от техните 'потайни' места?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.