|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Поздрави за чудесния клуб!
|
|
Автор |
пeтъk (талант) |
Публикувано | 07.03.10 08:01 |
|
Здравейте клубарчета,
Редовно чета вашия клуб и винаги намирам за себе си по нещо ново и интересно, някоя различна гледна точка. За съжаление, рядко имам възможност да пиша. Но ето - дойде и този момент да Ви благодаря и да споделя и аз нкоя друга мисъл и разсъждение с Вас.
Напоследък ми направиха силно впечатление и темите н котаранко и тези на Киро, но най-силно впечатление ми направи темата на Лейди Моргана за защита на местенцата за наенгажиращ секс от строежи. Инициативата е чудесна, аз не познавам Хасково, но от житейски опит мога да ви посъветвам да не се строи до ЖП гарата и в близост до околовръстното, защото там стават чудесни и спонтанни интимни отношения.
Аз ви пиша и по един личен проблем, който се надявам, че с ваша помощ бързо ще разрешим.
В "Здравей България" на 03.03.2010 г., гостува небезизвестният лекар-сексолог д-р Колорадски и препоръча на зрителите от мъжки пол, като задължителна превенция срещу редица заболявания да си местят от единия крачол в другия "онази работа". За съжаление моят другар беше ангажиран по това време и не можа да чуе препоръката, а сега не знам с какви думи да му я препредам.
Питам Ви: имате ли си нежни имена и малки нежни обръщения към интимните си части и тези на партньора си и на какво са базирани те - филми, музика, действителни случаи или просто въображение.
Искрено ваша - петък
| |
Тема
|
Re: Поздрави за чудесния клуб!
[re: пeтъk]
|
|
Автор |
wit rocks (wiskey be) |
Публикувано | 07.03.10 13:32 |
|
кво ти дреме-преместисияв другия крачол...
| |
Тема
|
[re: пeтъk]
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 07.03.10 13:45 |
|
абе ти си от Хасково, нали? Много хубав град сте си - малко си падам по вас, да ти кажа и имах възможност да ви помогна с това , онова през годините - имате малко дарение компютри в някакво училище, малко опора за разни ваши проекти - ей така, готини сте и кефите. И ви е много хубава тази ваша статуя на Богородица и разни други неща ....
А - имам по давност и едно гадже от вашия вилает, ама беше студентски случаен улов и го отсвирих за около месец-два. Не казвам с това, че мъжете са ви калпави - въпросния човек беше тогава още зелен и загубен Дано са го оженили и настанили у пътя техните - беше от видно хасковлийско семейство и един син - т.е. пазен бе за разплод и продължаване на името.
Ама на градоустроийствения план няма да се бъркам, да знаеш. Щото кмета ви си знае работата и там .... не вярвайте и на Лещански за разни дивотии. Правете любов, не палаткови лагери около града
Major e longinquo reverentia
| |
|
дари тогава на мен розичката си за осмипа ако не съм от Хюстън
Veni, vidi, vici
| |
Тема
|
[re: LadyMorgana]
|
|
Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 07.03.10 20:39 |
|
Имаше потребност да кажеш нещо по темата или така накратко в 15-на реда да се изтъкнеш деликатно? ;-)
--
::
| |
Тема
|
[re: O!Sag]
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 07.03.10 23:41 |
|
второто
| |
|
Хюстън не е критерий, споко Ма кой последно ще получава подаръци за 8ми?
| |
Тема
|
[re: LadyMorgana]
|
|
Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 08.03.10 01:26 |
|
Някак си изобщо не ми беше хрумнало дори
--
::
| |
|
А от Димитровград имаш ли впечатления, щото сутринта някаква дискусия се водеше по телевизията.
А и понеже Димитровград е град, та да те питам Козлодуй какво е
| |
|
само знам, че имаше славен битак по време на прехода - всички роми бяха на ясно с географските му координати на тоя битак.
А Козлодуй ... освен радецки и АЕЦки какви други впечатления да имам? Хубав град, хубави хора, ама да си по-далеч от тях .... не съм ходила там, признавам си. А ти с какви впечатления си оттам? Да не знаеш някое от техните 'потайни' места?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|