Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 03.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Влизам, а там маниакнови  
Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано04.02.10 15:50

Жена казва на приятелка:
- Вчера влизам във входа, а там маниак!
- Ужас направо!
- Аха! И той така каза! И избяга.

Във връзка с темата на колежката долу, разкажете някой случай в който са искали да ви опънат, а вие не сте искали.
Или обратното - Маниакът ви е измамил брутално, изнизал се е без да ви докосне, очаквали сте дозата си секс, с някого а не сте получили нищо.

Редактирано от kotaranko на 04.02.10 15:53.

Тема Re: Влизам, а там маниакнови [re: kotaranko]  
Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано04.02.10 16:21

е искали са да ме опъват. Мен много ми се лепят гейтаци. Имаше един пик във Варна за 1 седмица 5ма. За малко да развия страхова невроза. Спират те наулицата и от клон на клон - дупегон

"Бях луда по него, а сега не мога да го гледам! Как се променята мъжете само ..."

Тема Re: Влизам, а там маниакнови [re: Poшko]  
Публикувано04.02.10 16:29

Гейтаците и мен ме налазваха, ама нали на последък излизам по-рядко не съм мярак накой тъдява и да се налага да го отказвам любезно.

Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано04.02.10 16:39

в началото им се чудих кво им става ... ама после приятели гейове ми разказаха, че не е много трудно да изплющиш някох "нормален" малко сладки приказки 2-3 питиета и айде ... почти като с жените

"Бях луда по него, а сега не мога да го гледам! Как се променята мъжете само ..."

Тема Re: Влизам, а там маниакнови [re: Poшko]  
Публикувано04.02.10 17:04

разказаха, че не е много трудно да изплющиш някох "нормален" малко сладки приказки 2-3 питиета и айде

Абе ще им се, но не би

Той ако се изплющи толкова и ще е нормален и хетеро Иначе и на мен са ми разказвали тези сладки приказки Майор Михов, мечти-мечти

Тема Re: Ми тонови [re: kotaranko]  
Автор Graefenberg ()
Публикувано04.02.10 17:38

ако не са му се случвали и двете на човек все едно не е живял.

Скоро имаше една тема в тая връзка май...има един тип жени - пускат, пускат фишеци и като стане време - "ама аз...ама ти...". Ся сигурно някоя амазонка ше ми каже че мъжете сме си виновни и че сме дървета дето не могат да разчитат...хм...знаците на природата. Ама си ги има и тва си е.

Пък...на кого ли не му е налетявала глиган(ка), която (при достатъчно трезвеност) се налага да бъде отблъсквана със зъби и нокти. Кофтито е когато някой такъв глиган се и влюби...много са отмъстителни.
Един такъв беше разпространявал такива информации за мене, че чак не можах да повярвам че става дума за мене. Не знам тия, на които ги е разправяла дали са повярвали. Хем не бях груб в отбраняването.

Редактирано от Graefenberg на 04.02.10 19:07.

Автор Wildberry (bitter)
Публикувано04.02.10 17:46

Хей, вие двамката - много задушевно ги занищихте гейтаците

По темата и не съвсем - има една порода мъже, тотално инертни и непредприемчиви, иска им се, не им стиска, все чакат инициатива от другия и все се колебаят дали да си поискат, сякаш ако го направят и ги резнат - душата си ще осквернят.
Най не ги обичам тях.

Тема Re: Влизам, а там маниакнови [re: Wildberry]  
Автор ЛУKABИЯ (Сатана)
Публикувано05.02.10 09:50

Че поискай си ти тогава.

Ако го направиш и те резнат - като че ли душата си ще оскверниш.

Суетата - любимият ми грях!

Тема Re: Влизам, а там маниакнови [re: ЛУKABИЯ]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано05.02.10 10:12

Тихо там!

Все аз форсирам.
Отсрещното мълчаливо съгласие го знам - искаше ми се и аз да се почувствам желана, инак - като изпросено е.

Тема Re: Ми тонови [re: Graefenberg]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано05.02.10 14:28

Хем не бях груб в отбраняването.

Даа, предполагам, най-любезно и с пленителна усмивка, си казал:
"Виж, ти си очарователна, нежна, невероятно съблазнителна жена. Но прости ми, няма да се получи между нас...Вината не е в теб, а в мен...Просто не си падам по глигани, а по зайки и сърнички само".
Това ли рече на жената? Признай си.

Малко ти е, че е разпространявала някаква информация за теб. Аз ако бях, щях да те разбия направо. И глиганката щеше да ти стори песен в сравнение с мен.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.