|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Темата за живеенето
|
|
| Автор |
XищниK (СилеН) |
| Публикувано | 26.01.10 13:46 |
|
|
Добре де не разбирам, т.е вярвам всички ще се съгласят,
че не можеш да живееш с даден мъж или жена повече от 1 седмица с него, защото почва да ти лази по нервите и да пипа нещо и да ходи насам натам и въобще да съществува.
Как се жените бе хора, явно сте ненормални това женените?
Giants Fan
| |
|
|
|
нал требе некой да ми топли дир-ничето, ще търпя "да ти лази по нервите и да пипа нещо и да ходи насам натам и въобще да съществува"
| |
|
Тема
|
Re: Темата за живеенето
[re: XищниK]
|
|
| Автор |
paзбиpaм (перде) |
| Публикувано | 26.01.10 13:52 |
|
|
Хиш, честно да ти кажа, това, което ме ужасява в жененето, е да живея на едно място с някого. Ако няма като моите навици, просто полудявам! Затова съм и на тоз ред, де. Най-доброто съвместно съжителство е в две съседни къщи.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
|
|
Въвежда се див ред и най-строги порядки и никой нищо не смее да пипа, камо ли да ходи насам-натам - само лежи в съседна стая и не смее да шукне, че се стреля.
Т.е. - да ненормални сме
| |
|
|
|
Въвеждаш ти дивия ред, ама кой те слуша? Мен не ме ебават.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
| Публикувано | 26.01.10 14:07 |
|
|
всеки си има неприкосновенностите.
"Бях луда по него, а сега не мога да го гледам! Как се променята мъжете само ..."
| |
|
|
|
Ми ти ги отебаваш тогава - отиваш в другата стая, надуваш нещо ъплифтинг и си правиш някакъв твой си кеф.
Истината е, че нема оправия братче, главата е в торбата, и да ти се повръща и да не от тва - все тая, на кой му пука.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Блимyндa (7 луни) |
| Публикувано | 26.01.10 14:14 |
|
|
Проблемът не е в "съквартирантите", а в тоя, който не може да ги търпи
| |
|
|
|
Права си, знам си, че е в мен. Но не мога да спра да си мисля, че е срамно да напомняш колко е гадно косми по сапуна или стисната по средата туба. Мен щеше да ме е срам, ако ми правят такава забележка.
| |
|
|
|
Този стрес от стиснатата по средата туба никога няма да го проумея.
Всяка достатъчно тумбеста и пълна до пръсване туба направо си проси здравото средно прицвъкване
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|