|
Тема
|
педофилска мрежа
|
|
Автор |
Misiquspe6na (непознат) |
Публикувано | 23.01.10 23:53 |
|
И така,накратко да ви кажа в какво се озовах.Значи,имах един роднина,лицето Х.Знаех че е престъпник,задачата ми беше да разбера пълните му координати,за да го предам на полицията.За тази цел 5 години се преструвах,че съм влюбена в него.През това време в заведението,където следвам,се запознах с много готин младеж.Не можех да му кажа за това и странях от него.През това време той си хвана друга приятелка.Едва сега пратих координатите на Х,ЗАЛОВИХА го!Оказа се,че е един от инициаторите на педофилската мрежа,а в нея е била замесена и приятелката на готиния младеж.Сега какво да направя?Да го предупредя ли?
| |
|
Абе, Мата Хари, да си 5 години в ченгеджийска мрежа и сега да не можеш да го измислиш - чак ми е съмнително... Ако я хванат, той ще разбере, а щом знаят, ще я хванат. Ако пък ти си харесвала достатъчно младежа, а не педофила, какъв ти е бил проблема да излизаш с него, щом другият ти е роднина и само си се преструвала (срещите винаги можеш да ги замаскираш като поддържане на връзки с роднините)?! Писането на криминални истории с преплетена любовна интрига не са ти талант, да знаеш...
Редактирано от Roxy на 24.01.10 00:43.
| |
|
Скрий оръжието, и ми изпрати числата за следващия тираж на ТОТО2 като SMS... А ако нямаш стотинки в картата, остави числата в нашето шкафче в CBA - за да не бие на очи, запиши ги на вестник АТАКА и увий с него бутилка гроздова.... шшшшт!.
| |
|
на корейшу ли го предаде?
| |
|
Ааа, не така! Защо не следваш класическата схема и да не намесваш личните и служебните взаимоотношения? По тротуара край вашето заведение не минават ли и други мъже?
| |
|
намали сериалите и увеличи чекиите....
| |
|
Ако това е истина, е адски непрофесионално да го разказваш в интернет форум, не мислиш ли? Второ, пак ако писаното е истина, да разбиеш педофилска мрежа е супер важна, похвална и геройска постъпка. Обаче най-голямата ти грижа в цялата история да е как да се забиеш с някакъв пич е незряло и безотговорно.
| |
Тема
|
Re: педофилска мрежа
[re: Kypamop]
|
|
Автор |
Coнaтa (Ниенор) |
Публикувано | 24.01.10 12:12 |
|
...And never again will my letters start