|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
секс по време на сесия
|
|
Автор |
cristal_reaver (член) |
Публикувано | 17.01.10 13:49 |
|
Защо когато седна да уча, ми идват само такива мисли, дори и да съм сексуално задоволен като се влезе в сесия нагона ми скача на 1000%
При вас как е?
А да и мързела за учене и той се увеличава.
| |
|
а треа да е обратното - докато праиш секс да си мислиш за диаграми, хим. реакции, мъртви дърдорковци или с-квит-там-нАуки се занимаваш
| |
|
Общежитие на ТУ. Студентска стая. На леглото лежи момиче, а на бюрото младеж прави чертеж.
Девойката, с дяволит поглед: Скъпи, няма ли да си лягаме?
Младежът: Ей сега приключвам с чертежа и идвам!
След 15 минути:
Девойката, вече леко предизвикателно разголена: Скъпиии, ама няма ли да си лягамеееее!!!
Младежът: Само още 5 минути, свършвам и идвам!
След още 15 минути и поредното питане момичето се изнервило и изкрещяло през прозореца:
- А бе няма ли истински мъже в тоя ТУ бееее!!!!!!!
Отварят се прозорец и мъжки глас подвиква:
- Защо, нещо чертежче ли трябва да се направи??!?
| |
|
ми, такъва беше младежта едно време. не кат сегашните хаймани
| |
|
и аз бях така на времето, не се притеснявай.
нормално е и показва, че си пич.
Giants Fan
| |
|
хахахахаха да
Giants Fan
| |
Тема
|
Re: сам си спамиш по темата
[re: ъpл]
|
|
Автор |
XищниK (СилеН) |
Публикувано | 17.01.10 15:04 |
|
аз по едно време бях така мислих си за едни електронни схеми и задачки докато си чуках приятелката ми в миналото. Така де,
то и при жените сигурно е така - мислят си за някоя дрешка или гримче докато правят секс
Giants Fan
| |
|
Шегата на страна........аз, като влезна в черква и само за ебане си мисля. И толкова виновен се чувствам, че направо ми идва да се мушна на дядо Поп под наметалото и да се изповядам. И като си представя и че 'Господ от свода, през гъстия дим, гледа на мене, тих невъзмутим'......и направо ми се втъжнява. А не мога, трябва и на черкова да ходя :(
| |
Тема
|
Re: секс по време на сесия
[re: Koфтия]
|
|
Автор |
darknev (непознат) |
Публикувано | 18.01.10 04:39 |
|
6egata na strana,na vratata na kvartalnata cyrkva pi6e: ,Ako si se umoril ot grehove-vlez tuk!' A ot dolu,s 4ervilo e napisano: ,Ako pyk,ne si umoren,se obadi na toq nomer ..0878.../.../...
| |
|
Да, обикновено когато имаш работа, все за глупости мислиш.
А сексът по време на сесия си е пагубен за ученето - изпразва ти главата, така че внимавай!
Суетата - любимият ми грях!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|