Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:19 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Провокирано от сигнатуранови  
Автор БAPATOЧKA (ентусиаст)
Публикувано13.01.10 14:37

В подписа на някой от пишещите тук, се твърдеше, че Лермонтов (или някое друго поетично величие беше) бил казал - ако искаш нещо достатъчно силно, ще накараш и съдбата да ти заиграе по свирката. Смятате ли, че това е валидно в отношенията мъж-жена? Един мъж желае достатъчно силно една жена и хоп - тя обезателно му връзва, щот той прави какви ли не щуротии да я има. Хайде, за една жена - със (големи) сини очи, руси коси и дълъг бедър, вярвам. Ама от мъжка страна това може да доведе до егати преследването на девойка...

Тема Re: Мдам...нови [re: БAPATOЧKA]  
Автор Graefenberg ()
Публикувано13.01.10 14:45

в моя край има една поговорка...

Сон те лаже газ ти се радува.

Вярвам че е възможно, но ако се спазва принципа на свободната воля.
Човешките взаимоотношения са интеракция, не само акция. Не е като да си пожелаеш нова кола, защото колата не е одушевен предмет. Рийш?

Тема Re: Провокирано от сигнатуранови [re: БAPATOЧKA]  
Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано13.01.10 14:47

според мен нещата между мъжа и жената се случват главно заради предразположението им един към друг. Във всеки има поне една причина да бъдеш с него. За съжаление понякога причините в нас не отговарят на потребностите на другия и биваме отхвърлени. Ако можем да се запазим достатъчно дълго време до "заветния миг", когато ще пгледнат на нас с "други очи" тогава няма да имаме проблем. Тогава всичко е въпрос на време.
Желанието е правопропорционално на времето което сме склонни да отделим в преследването на дадена жена или мъж.

"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"

Автор saksun (непозната)
Публикувано13.01.10 14:49

Обичам Лермонтов и всичко,което е написал в краткия си живот.

Но ще ти кажа какво мисля аз.Не единствено за отношенията:мъж-жена. Че често пъти сме безсилни пред силата на съдбата.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано13.01.10 14:50

уловката е в думата "достатъчно" - ти мое да я желаеш неистово, а пък тя все да не ти връзва, ама кат подадеш рекламация, от агенцията "Лермонтов" ще ти кажат че не я желаеш достатъчно

Автор _Jasmine_ ()
Публикувано13.01.10 14:59

Въпрос на химия м-у двамата,за да се получи.Понякога тя липсва и само едното желание не е достатъчно.
Но пък съм виждала как с достатъчно търпение,упоритост и положени усилия мъж успява да накара жена да се влюби в него.

Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано13.01.10 15:01

Тази сигнатура я четох и аз и умувах

Мисля, че е вярна, НО не бива да се приема буквално

Няма измерване на "достатъчно" и "силно"
Има неща като "твои" и "не твои"

Затова повече се кефя на лафа за :

"Ако силно обичаш нещо - пусни го на свобода. Ако се върне -е твое ! Ако не се- никога не е било"

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Тема Re: Провокирано от сигнатура [re: Jolee]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано13.01.10 15:30

Да оставиш вратичката на клетката отворена...Като птицата на Жак Превер. Ако полети на свобода и се върне,твоя е завинаги.

Хм...кой знае,може да не излети изобщо. Да харесва "затвора" си.Понеже и дава топлина,уют, стабилност. На този принцип съм се опирала във връзките си. И никога не ме е подвел...

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Провокирано от сигнатуранови [re: saksun]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано13.01.10 15:38

Ей Самсунг

Този принцип спазвам и аз, но досега не е проработил

Но затова пък с кучетата ми проработва

Имах едно лудо куче. Веднъж зачезна /вероятно по кучки/ и щях да умра от мъка.След половин ден се върна Явно е бил в много по-голям потрес от мен, защото после не мърдаше на повече от 2 метра за повече от 30 секунди

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Автор Exte Barrocco (just a second!)
Публикувано13.01.10 15:44

Ти пък, това са велики мисли от поредицата "Почукай и ще ти се отвори". Дават комфорт и те карат да не се самоубиеш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.