|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Някои жени са....
|
|
Автор |
Apassionata (restless) |
Публикувано | 08.12.09 16:02 |
|
...като пощенските марки, колкото повече ги плюеш, толкова по-здраво се залепват.
Какви са вашите наблюдения колеги?
| |
|
че искам да си поиграя с котето ти
Veni, vidi, vici
| |
|
Стига спами, знам, че си нетайно влюбен в мен, но това е положението Минке , давай по темата.
| |
Тема
|
Re: Някои жени са....
[re: мapдyk]
|
|
Автор |
nikie (момченце) |
Публикувано | 09.12.09 08:37 |
|
Хахаха, това беше като "Какво мислиш за новата ми рокля?"..."ами, хубава е...ъ-ъ-ъ много са ти готини циците" .
| |
|
Имаш в предвид вида обсебващи или тези, които са достатъчно тъпи че дори с открити подигравки смятат, че им правиш комплимент и се радват?
| |
|
Имам предвид онези патки, страдащи от лека или тежка форма на Стокхолмския синдром (справка чичо Гугъл), т.е. той я унижава, злепоставя, малтретира, държи се като добитък, а тя ах и ох, все повече се влюбва в него...той я плюе, тя си мисли, че дъжд вали
| |
|
Даа, и моите наблюдения са такива - нямам обяснение защо - явно е въпрос на интелект може би
| |
|
Стокхолмския синдром - кой от си4ките има6 в предид - Стака бо или семейство 4ери - Нене и Орловото око или гръцката връзка Пападопулу или някои друг
На ба6та ми една Виолета има6е лаф по повод дъжда - хубу Господи ми мие6 о4ите и ме търси6/светкавиците/ ма 6то гърми6 да ме пла6и6/гръмотевиците/ ама то на мен ми е ясно - гърми да събуди заспалите и да го 4уят глухите или полуглухите
give my regards to mama from assisi
| |
|
според мен са три възможностите:
1. продължава да търси домашното насилие, на което е била подложена като дете
2. много е тъпа
3. сляпата Неделя идва и не пита, мамата си е**ло
| |
Тема
|
Re: Някои жени са....
[re: Rose*]
|
|
Автор |
dear duru (of kapadokia) |
Публикувано | 09.12.09 20:31 |
|
или 4 пести вода - то с тия цени на карстовата вода в Добруджа никак не е 4удно
give my regards to mama from assisi
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|