Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:51 11.03.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Класификация и релация секс/класанови  
Автор Ищap_ (непознат)
Публикувано02.12.09 08:42

Заглавието е подвеждащо ангажиращо. Всъщност темата е доста проста

, става въпрос за това дали мъжете правят класификация на жените, с които се чукат.
Давам пример: тя е жена от класа, невероятна мадама, значи тя трябва да бъде обгрижена по-внимателно, да бъде приютена на хубаво, снобарско място, вечеря на свещи, разговори задушевни, при които да разчеше егото на интелекта й. При срещи с такива жени, мъжете се гласят повече, грижат се за всяка подробност от външния си вид.
Друг пример: тя ще ме приеме такъв, какъвто съм, защото не ми пука, ако не го направи, не е чак такава класа, а и не си заслужава чак толкова да се старая. Ще отидем някъде, където наистина смятам, че е романтично, защото тя е земно момиче и ще й хареса, без значение от броя звезди и категорията.

Това са само два примера, а вие може да дадете още по ваша преценка. Е, кой тип според вас си заслужава? Има ли релация между класата жена и сексът?
Такива ми ти шантави неща ми се въртят в главата тази сутрин.

Тема Re: Класификация и релация секс/класанови [re: Ищap_]  
Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано02.12.09 09:21

не смятам ... поне за мен няма деление. Има реакция според реакциите.

"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"

Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано02.12.09 09:52

Всеки от нас е различен, но и различни особености (като ген, род, реализация в живота, възможности и т.н.) го слагат на едно или друго стъпало в т.нар. общество. Логично е да си поне със себеподобни, щото най-добре се разбираш.

Но класата не би трябвало да влияе толкова много на секса, защото "класния" секс е повече първичен

. Доста хора обличат мозъка си с особени настройки, наречени комплекси и забравят, че сексът не е лукс, а необходимост, че сексът не се учи, а е даденост и усещане и не се възпитава. Така, че помпозните реализирани възможности не гарантират винаги готин секс.

Мисля в движение

Тема Re: Класификация и релация секс/класанови [re: Poшko]  
Автор Ищap_ (непознат)
Публикувано02.12.09 09:59

Реакция според реакциите или отговаряне на изискванията според изискванията?

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано02.12.09 10:02

S класата определено си заслужава, E класата също не е за изхвърляне, особено последните модели

Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано02.12.09 10:03

Виж, това е един омагьосан кръг. Тръгнеш ли да се съобразяваш с изискванията, които ти дори не си сигурен, че ги има защото това което си мислиш е само продиктувано от историята или положението на въпросната дама.
За какви изисквания говорим тогава?
Незнам дали си наясно, но повечето изискани си търсят място където да издивеят. Защо трябва да влизам в нейния свят за да бъда с нея?
Мога да и дам от моя и това и ще направя

"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"

Тема Re: Класификация и релация секс/класанови [re: Casper.]  
Автор Ищap_ (непознат)

Всеки от нас е различен, но и различни особености (като ген, род, реализация в живота, възможности и т.н.) го слагат на едно или друго стъпало в т.нар. общество.
Ето нещо, което отговаря на въпроса ми, НО, 'себеподобните' не са ли твърде скучни, не се ли целим в киселото грозде, не е ли по богато откъм тръпки снякой, който е на различно от нашето социално стъпало?
Та тогава не се ли стараем повече, отколкото със себеподобните?
А сексът, според мое лично мнение, не се влияе от класи, или има химия и първичност или няма.

Тема Re: Класификация и релация секс/класанови [re: DarkSide]  
Автор The bad reptile (Крокодил)

ML

Говори ми....Умирам за глупости

Тема Re: Класификация и релация секс/класанови [re: DarkSide]  
Автор Ищap_ (непознат)
Публикувано02.12.09 10:05

О, говори ми, но с френски акцент, моля!

Тема Re: Класификация и релация секс/класа [re: The bad reptile]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано02.12.09 10:05

тва е за селяндурите

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.