|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
"Хубаво ли ти беше?"
|
|
Автор |
menyanthe (блуждаеща) |
Публикувано | 27.11.09 03:35 |
|
Така.... Четох, четох и накрая стигнах до извода, че жените общо взето при повечето ситуации малко или много се дразнят от този въпрос. А как стоят нещата при мъжете??
Честно казано, аз имам навика да задавам този въпрос на моя мъж, въпреки че вече знам отговора - обикновено му го задавам, когато видя неговата блажена физиономия и знам, че му е било мнооого хубаво
Мисля, че той не се дразни от това - поне не съм забелязала досега, но пък той доста трудно се дразни - доста спокоен човек е...
| |
|
Не, не се дразнят момичетата, с които съм бил, когато им задам този въпрос. Явно знам как да го задам . А и какво лошо има да я попиташ дали й е било хубаво? Сиреч, ако й е било хубаво трябва да ми е показала и да съм го разбрал ли?
| |
|
Има и др.въпрос..Колко (пъти)?
Да, малко некомфортно ми е да ме питат накрая и аз не зная защо(може би го свързвам с човек отсреща, който ама много, много, на всяка цена иска да получи доказателство за добро справяне и това ме подразва по някакъв начин), предпочитам - да си говорим междувременно, по време на..за това как е, какво ни харесва, хубаво ли ни е и така...пък и казано така и в подходящ момент, дори е допълнителен стимул, понякога.
Мисля, че на мъжете им е леко досадно, тоже..като онзи знаменит въпрос..обичаш ли ме, ама сега..ама колко много ме обичаш..??
Или..за какво си мислиш сега??
Умирам да се хиля и измислям някой тъп отговор..примерно..обичам те..до луната и обратно и така 5 пъти!
Редактирано от impulce на 27.11.09 08:38.
| |
|
Котката имам предвид!
| |
Тема
|
Re: "Хубаво ли ти беше?"
[re: impulce]
|
|
Автор |
Taigun (вълчица-Варвара) |
Публикувано | 27.11.09 09:43 |
|
Мисля, че на мъжете им е леко досадно, тоже..като онзи знаменит въпрос..обичаш ли ме, ама сега..ама колко много ме обичаш..??
Или..за какво си мислиш сега??
Импулсовааа! Присещаш ме за чудна случка, разказана от любима клубарка. А случката е именно следната (уф, жалко че няма аудио-опция):
Мома с източнобългарски говор (т.нар. мЯкаща;) и момък (ай да речем от западнобългарския район, за равновесие!) се нагънали на ебане. Бушува си действието на пълни обороти и по едно време девойката - сепнато - забива въпрос: "Тьи убИчъш льи мЪ?" Младежът се скосИл и... хъката-мъката, нищо не казва, зАвалията. "Амчи въдьИ гу тугАз!" наредила девойката.
А по плаца - кръв и... кестени
в дъхави писАнки смЕстени
| |
Тема
|
Re: "Хубаво ли ти беше?"
[re: menyanthe]
|
|
Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
Публикувано | 27.11.09 09:53 |
|
разбира се, че не ми е било хубаво ... ако ми беше хубаво щеше да разбереш и нямаше да ми задаваш глупави въпроси
"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"
| |
|
Ма туй гаджето ли е?
| |
|
Шоплука нищо не разбра
| |
|
не, любовника й
Това ми е една от изрудските шеги. Знаеш ли как хубаво им увисва ченето.
"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"
| |
|
Що да се пита за онова, дето се знае.
Има отговори, за които не е нужно да се задават въпросчета.
Мисля в движение
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|