Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:38 18.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Дали е важно?нови  
Автор лaxyдзи.c.вeлocипeд (путколюбив)
Публикувано25.11.09 15:31

Дали е важно да ни е грижа за удоволствието на жената и дали тя е свършила? Искрено смятам, че въпроса със женския оргазъм е преекспониран и обществото е фокусирано в наистина маловажен проблем. основното усилие и без това е мое, а както ни учат мъдрите - който работи, той ще яде. В нашия случай, който си напряга кръста, той ще тече... хайде да отнесем женския оргазъм към маловажни и странични проблеми. Ако го има всички сме радостни... ако го няма .. на кой му пука ...

... щастлив ... mi ze rupe

Редактирано от лaxyдзи.c.вeлocипeд на 25.11.09 17:00.

Тема Re: Дали е важно?нови [re: лaxyдзи.c.вeлocипeд]  
Автор Aйшa ()
Публикувано25.11.09 15:41

Мисля, че при хора, които си пасват сексуално, тази дилема не важи.
А си прав, че мъжете, които следят като брокери "дали си свършила", "хубаво ли ти беше" и броят оргазмите са също толкова досадни, колкото шопара с двеминутната "чекия" лайв.

Тема Re: Дали е важно?нови [re: Aйшa]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано25.11.09 15:47

Както се казва - всяка крайност е лошо нещо :) Обаче как да "измерим" интереса на мъжа, към оргазмите на партньорката му за да решим дали е в "златната среда"? Явно въпросите от рода на "Хубаво ли ти беше?", "Свърши ли?" са противопоказни :)

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Дали е важно?нови [re: _Brave_]  
Автор Aйшa ()
Публикувано25.11.09 16:00

Ами, трябва да си емоционално сляп, за да не доловиш дали на някого му е хубаво. То си проличава по излъчването, по поведението.
Не че ни е трудно да симулираме жив сексуален интерес, но все пак, една здраво раздрусана от хубав секс жена си личи, мисля.
А това дали е имало баш оргазми или не за всеки конкретен случай според мен не е толкова важно, наистина.
Аз съм по принцип привърженик на идеята, че всеки сам си отговаря за оргазмите :) Което пак не значи, че ако "освободим от отговорност" мъжа от това да се бъхти за оргазъм, то той автоматично става добър любовник само защото е врътнал таза на лицева опора и е почерпил с КУРвоазие :)

Тема Re: Дали е важно?нови [re: лaxyдзи.c.вeлocипeд]  
Автор Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия)
Публикувано25.11.09 16:21

хахахахааааааааааа
Дори нещо повече. Мъжът трябва да е подчинен на женския оргазъм.

Защото той така и така си свършва.
Разбира се, трябва да го прави дискретно и ненатрапчиво, за да не стане досаден.
Изкуство си е и не е за всеки.

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано25.11.09 16:33

Така е, обаче вие жените имате странни изисквания - от една страна мъжът да се интересува и от вашия оргазъм. От друга страна - да не го показва (интереса), че било досадно. И естествено се появява въпрос по какви критерии решавате един мъж интересува ли се или мунепука за оргазмите ви?

Тоест прасе ли е или друго...животно
Личното ми мнение е, че за един хубав секс неотменимо условие е взаимното удоволствие. От тази гледна точка - да, за мен е важно дали жената ще свърши или не. И пак от тази гледна точка, когато се налага съм задържал своя, за да свърши партньорката ми. За съжаление съм попадал и на ... как да се изразя ... по-прикрити откъм емоции другарки и (признавам) задавал съм въпроса "Хубаво ли ти е?". После съм се чудил защо съм го задал, след като прекрасно знам, че и да не е - ще ме излъжат, ама пусто любопитство :)

Айш, по принцип аз харесвам естествените жени със самочувствие и съответно поведение. Но в света има и много други, за които театъра е над-всичко. Ние тук все си говорим за нормалните (според нас самите) отношения, обаче сексът е ебаси и свинската работа. Правим го с какви ли не през живота си. Понякога си улучваме гърненцето или похлупачето и всичко е на 6, да ама това си е направо късмет. Повечето минаващи през леглата ни са инакви. За какво гадаене на поведение и изследване на излъчване да говорим тогава? Това важи за случаите, в които познаваме човека, реакциите му, физиономийките му и т.н. Надявам се не очакваш у всеки мъж да има вградено и вродено разбиране за собствената ти сексуалност. Пример. Една "здраво раздрусана със секс жена" след това кипи от енергия, ходи из къщата като пампор, прави някакви работи... друга, заспива като отстрелян лебед, трета - търчи към хладилника като сомалиец към камион на ООН...четвърта - кисне в банята като теляк на пълен работен ден...

Цялата тази тирада беше за да кажа, че няма нищо лошо понякога човек да попита "Хубаво ли ти е?", ако интересът е искрен. За мен е далеч по-добре от пълния непукизъм от типа на "През кура ми е гот ли ти е", дори само да е мислен, а на "сцената" да продължава да върти таза на лицева опора.

Да не говорим, че има случаи когато сексуалното поведение на мъжа в леглото е само привидно насочено към жената. А, в действителност е нещо като огледало, което показва на героя колко велик любовник е, как ще чука 3 часа, ще смени 27 пози, ще я опразка вагиороанално и т.н. Този тип "добър любовник" също не го е еня за оргазмите ви.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Дали е важно?нови [re: Лили Bиxpoнpaв]  
Автор Aйшa ()
Публикувано25.11.09 16:33

Мъжът трябва да е подчинен на женския оргазъм

Искаш от горките човечета с пишките да са факири... То да се благодарим, че все още тук там има мъже, на които изобщо им става :)

При едно мащабно изследване (с близнаци) на британското Кралско дружество по природни науки от 2005 г. се установява, че всяка трета жена никога или рядко получава оргазъм при секс, и само ЕДНА на всеки десет винаги получава оргазъм. Популярно е да се смята, че способността за оргазмиране е на психологическа основа, но учените настояват, че е 34% до 45% наследствено заложена.
Освен това популярна научна хипотеза е, че женският оргазъм е придатъчен, вторичен, тъй както е и самият клитор - закърнял израстък - и няма съществена еволюционна роля.

Публикувано25.11.09 16:36

Виж сега. Това явно е изследване на група учени от мъжки пол.
Изхождам от това, че щом аз винаги мога сама да си докарам оргазъм/при това мокър/, то мъжът толкова ли не може да ми го направи.
Ако трябва да направя статистика за себе си - на пръсти се броят мъжете, които ме свършват.

Тема Re: Дали е важно?нови [re: _Brave_]  
Автор Aйшa ()
Публикувано25.11.09 16:37

Личното ми мнение е, че за един хубав секс неотменимо условие е взаимното удоволствие.

Аммм

Хайде върни се горе да видиш какво ми е първото изречение по темата, ако не те мързи
А това с "хубаво ли ти е" така или иначе не ми се нрави и би ме подразнило
И не знам за жена, на която да и е харесал сексът с даден мъж и после този същият да е можел да се отърве от нея
Друг е въпросът, че доста от жените сме си поначало малко или повече асексуални, или в никакъв случай не с такова либидо като вашето с денонощно зареждане, така че и в секса не са поначало с някакви кой знае какви изисквания, стига "да е нежен" и да не я "лашка всеки ден (да и разваля прическата)"

Публикувано25.11.09 16:39

Друг е въпросът, че доста от жените сме си поначало малко или повече асексуални, или в никакъв случай не с такова либидо като вашето с денонощно зареждане

Мен не брой в тази група. Не ми се е случвало още мъж да иска повече ебане от мен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.