|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Сериозно съм притеснена...
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.11.09 09:52 |
|
вчера изгледахме 2012, краят на света...днес чета някои материали из нета по темата
притесних се...
ами АКО наистина е вярно???
да оставим факта , че според маите това би следвало да стане на 21/12 моят рожден ден и като съм ходила по разни гледачки например, винаги са ми казвали, че имам незнам какво си 6, 8 и т.н чувство да виждам в бъдещето...
да го оставим това, НО ако наистина ни остават има няма 2 години??? какво ще направите през това време, ако НАИСТИНА някой ви каже ето ей сега ами остават ти 2 години на планетата Земя???
притеснена съм определено, започвам да се замислям дали да не се прехвърлиме към Южна Африка, до колкото видях горе долу там остава малко Земя, малко суша...другото ще бъде....вода
| |
Тема
|
Спокойно, жено.
[re: dymo]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 23.11.09 09:59 |
|
Маите са малоумни диваци, през 2012 вероятността да се случи нещо е същата, както през 2010, 1010 или утре/365.
А ак о все пак получим убедителни доказателства, може да си направиш списък с неща за правене като за последно. На челно място в него би следвало да бъде: "свирка на админа" и ''да пусна на модератора да ме изчука отзад"- примерно.
| |
Тема
|
Re: Сериозно съм притеснена...
|
|
Автор |
Jolee (Черна с пантера) |
Публикувано | 23.11.09 10:01 |
|
Хахахахахах
Ти казваш .....чакаше да гледаш някой филм, че да вденеш, че края все някога ще дойде ?
Кво ти пука не разбирам ?
Виждаш бъдещето таратанци
Нямам нужда НАИСТИНА НЯКОЙ да ми казва каквото и да било .....
Живота се живее тук и сега ...точно защото не се знае кога му е финалната права....
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
Тема
|
Re: Спокойно, жено.
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.11.09 10:04 |
|
чувството ти за хумор по отношение на секса ми допада... бих казала за пръв път, но все пак днес сериозно съм се замислила, филмът бе така реален, та направо тръпки ме побиха...
спомням си някога имаше една легенда за краят на света през 2000, тя дойде и си замина...ние земните жители сме си тук и си се сексиме, НО сега тази 2012 наистина ме притеснява
| |
Тема
|
[re: Jolee]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.11.09 10:07 |
|
вярвай ми аз живота го живея ТУК И СЕГА в това съм ненадмината, но....има едно НО, не ми се ще да се .....стопя така като във филма 2012, определено..., а и никак не искам това да се случи и на другите хора, а мисълта , че децата ни... и т.н даже и не искам да го кажа, направо е наистина доста объркващо...
освен да мислиме за супер кораби
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бaй_xyй (висящ) |
Публикувано | 23.11.09 10:14 |
|
Вярвате ли в това?
Има стотици предсказания от миналото за "края на света", които не са се сбъднали досега. Значи ли, че това е просто поредния опит да се популяризират различни теории, свързани с деня на страшния съд - 21 декември 2012 г.? Много хора наистина искат да научат повече за това.
Факт е, че календара на маите приключва на 21 декември 2012 г., но струва ми се, че добре да отчетем и факта, че датата за началото на цивилизацията на маите е 3113 пр. Хр. и един пълен цикъл на календара на маите ще бъде 5125 г., т. е. 21 декември 2012 г., което обяснява защо календара на маите мистериозно приключва на 21 декември 2012 г.
Дали така упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи съвсем скоро - през 2012 г, не е всъщност драстичен преход на човечеството към нов светоглед и дали тази смяна на светогледа ще започне да става след 2012 г.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkSide (of the moon) |
Публикувано | 23.11.09 10:15 |
|
напомняш ми една колежка, която през 91-ва беше гледалa някакъв филм за Нострадамус и се беше психясала, че всичко от филма се сбъдвало и краят на света щал да дойде след една война между арабите и Запада (a точно тогава започваше войната в Залива - първата и Русия беше против) ... и се говореше че Русия може да подкрепи Саддам и да стане световна война, баш както показали във филма
| |
Тема
|
[re: Бaй_xyй]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 23.11.09 10:20 |
|
не знам дали да вярвам или не...
но моето мнение е , че определено има нещо..има нещо, което не ...върви добре на тази Планета Земя, не знам
тези "кризи" на световно ниво, тези зачестили земетръси, т.н. природни бедствия...не знам
| |
Тема
|
[re: Бaй_xyй]
|
|
Автор |
paзбиpaм (перде) |
Публикувано | 23.11.09 10:24 |
|
Дали така упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи съвсем скоро - през 2012 г, не е всъщност драстичен преход на човечеството към нов светоглед и дали тази смяна на светогледа ще започне да става след 2012 г.
Вярвам и се надявам точно на това, отдавна е време.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Apassionata (restless) |
Публикувано | 23.11.09 10:25 |
|
Ох, дете на майката природа
Изгледай го отзад напред да ти мине чувството за апокалиптичност.
Освен това, каквото и да стане, ти ще си сред избраните да продължат рода човешки, не му бери грижа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|