|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
каква част от живота ви...
|
|
Автор |
Demon.. (мистичен) |
Публикувано | 23.11.09 18:40 |
|
каква част от живота ви предсталвяват взаимоотношенията с други хора - като значимост? това включва сексуални партньори, родители, деца, приятели, познати, комшии, любими клубари, омразни клубари, както и сенките с които се разминаваме по улиците... най-добре на края на отговора да има число, Х процента.
и какво е важно за вас извън взаимоотношенията с другите?
| |
|
формулата за изчисляване на тоя процент направо се кандидатирам за нобелова награда. Трябва само да преценя в коя категория.
Най-важното и във и извън взаимоотношенията с другите е моят собствен личен душевен мир. Ако съм в хармония със себе си съм най-полезен И на себе си И на другите.
| |
|
Със сигурност няма да е нобелова за математика, щото такава няма, защото жената на нобел му изневерявала с математик
| |
|
aма аз не питам за формула, а за преценка на око, лично за тебе, като очаквам съпътстваща грешка - няма нужда да се потиш над последната десета от процента
сега, личният ти душевен мир го представяш като средство, а не като цел... значи освен взаимоотношенията си с другите намираш че не е лошо да си правиш гот на кожата и лично за тебе... добре... друго има ли?
| |
Тема
|
Re: каква част от живота ви...
[re: Demon..]
|
|
Автор |
TePe3a (влюбена) |
Публикувано | 23.11.09 19:51 |
|
интересно, как става номера да НЕ си във взаимоотношения с другите?
най-малкото- имам 2 деца - от тях как да се изключа, че да не сме във взаимовръзка?:)
"Да живееш в истина, означава, да живееш без публика"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkSide (of the moon) |
Публикувано | 23.11.09 20:04 |
|
колега, много зехте да дигате ентелектоалното ниво на клюбъ
| |
|
Ами като сме тъпи и и не можем да си изчислим даже процента, ти чий го дириш тук не мога да схвана?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aйшa () |
Публикувано | 23.11.09 22:37 |
|
Мъж - 80%
Дете - 100%
Останалите - както се вместят в пролуките.
И не ми казвай, че не мога да смятам
От тукашното население най-много мисля за Далия.
Като Тайгун се явява подмножество на множеството на клубарите и малцинството на приятелите ми от реалния живот. Значи за нея - 40%
В интерес на истината съм претоварен човек и рядко ми остава свежа, здрава, целенасочена и обичлива или мразлива емоция за някой друг извън малкото ми обкръжение.
Мога да общувам прекрасно, но не обичам и избягвам
| |
Тема
|
[re: Aйшa]
|
|
Автор |
Demon.. (мистичен) |
Публикувано | 24.11.09 11:15 |
|
добре, а има ли в живота ти и други важни неща освен взаимоотношенията ти с тези хора и евентуално някои други?
| |
Тема
|
[re: paзбиpaм]
|
|
Автор |
Demon.. (мистичен) |
Публикувано | 24.11.09 11:17 |
|
не се притеснявай, минавам за малко само - няма да се задържам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|