|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Сексуални пости :-)
|
|
Автор |
nikie (момченце) |
Публикувано | 03.11.09 18:21 |
|
Жената е в седмия месец вече (т.е. рядко става работата) и започнах да сънувам през нощите разни каки - ей не е лесно - то хобита, работа, но човек си иска - нека после някой ми говори че имало любов без секс .
Сега съм изнамерил "техники" за изместване на мисли и желания от "ония" работи към теоретичната електротехника и иженерната наука - пожелайте ми успех .
| |
|
един приятел казва, че ако някой не ходи по жени значи нещо не е наред, не е читав и не би правил бизнес с него например ако се сещаш
| |
|
ех ..сега е моментът да станете факири на пръстчетата и езичетата ...
хем сладко бебе , хем нови хоризонти -принудата е голяма работа , само тя променя хората...
| |
|
хаха, човек да не е балък да бие вързано куче според теб. една жена забременее ли вече става само за домашен робот и сексът трябва да се аутсорсва към млади пичета. освен за нова година и рождени дни примерно.
| |
Тема
|
Re: Сексуални пости :-)
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
бyнrypa (_ЛИЗАНЕСПРОПУСК) |
Публикувано | 03.11.09 19:37 |
|
Високата степен на култура дава възможност да се използват най-различни техники и при напреднала бременност.
Нужно е само по-голямо доверие между партньорите и "никой няма да страда"
| |
|
държава , и в нея-валута 1 бунгур
много бунгури на пазара , а няма стока със себестойност срщу тях-девалвация на бунгура , обезценява се , и започват да си бършат гъза с него
или стъкленица , течност , сипваме бунгур , сипваме сипваме -насища се разтвора , почва да пада по дъното , образува тиня и т.н.
вече няма значение как и какво казваш , ти девалвираш , а на хората ушите и очите са наситени....
| |
Тема
|
Re: Сексуални пости :-)
[re: nikie]
|
|
Автор |
sarara (член) |
Публикувано | 03.11.09 20:50 |
|
Е зващо това че е в 7 месец ви е довело до пости.....ей това не го разбрах
| |
|
а защо не става бе? тя моята в последните месеци на бремеността беше като полудяла за секс. аз бях със изсмукани топки и се криех уморен по ъглите. еба ме до последно - накрая едвам имах сили да я закарам да роди.
... щастлив ... mi ze rupe
| |
|
висока степен на отврат батенце
| |
|
теоретичната електротехника и иженерната наука - пожелайте ми успех ... след жената колата ли отпочна
Major e longinquo reverentia
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|