|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
И така, който желае да пише в клуба
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 20.10.09 00:07 |
|
да пише бележка на Саг или директно на мен.
Тъй като няма да имам винаги възможност да наблюдавам редовно клуба, както днес, се доверявам (съветвам и недоволните да го сторят) на преценката клубния модератор, който явно единствено е разполагал с топки от множеството.
Хубава вечер, и се огледайте: есен е, но има и хубави дни още, а и след всяка есен иде пролет: птички, тревички и пчелички.
| |
|
процедурно - видях, че се искаха включвания в списъка не лично, а от други никове?
Това изрично забранено ли е, или може да стане на ? регламент, че не се допускат доказани абюзери на клубовете, тоест няма значение дали лично е заявено включване?
Юзерски випапел за всеобща банмнистия - 21 окт 09
| |
|
няма значение кой -лично, чрез друг, чрез куриер или по Внушение Свише( в съня или чрез Откровение)- важното е да стигне инфото до мен. Минутка след това вече е в списъка без проблем.
| |
|
абе дано си запълнил квотата от любопеневци и кестермелиеви катета зебри и петнисти хиени...
щото както виждаш народът неще да пише , и по добре нищо да няма писано , отколкото чак па тъй либерално да раздаваш оторизации
или пък нещо друго да се направи че да се прибере народа гаче ли най добре ще е....
| |
|
аз подадох заявка на горния потвърден от Киро принцип и до двама им.
Процедурно сме изрядни, колега..
| |
|
колега....не вярвах го , ама ще си ходим май
така решихме с няколкото любими жени , некой и друг ден още , па като е все така -ще освободим салона да метат , да прожектират нови филми пред нова публика...
обичам здравата ръка , но съчетана с гъвкав ум
| |
|
Кажете коя е дестинацията поне
| |
|
Викаш, тая микролаборатория на керестелиевци и пеневци не е за нас поддържана в такава изолация..
Не сме ние сегментът... целевия сегмент на рекламодателите..
| |
|
ще пуснем пет реда , Франци
| |
|
Лейди , тук прилича на потрошена автобусна спирка , покрай която не минават автобуси , и която цялата е опикана осрана и надписана с графити в дришляво жълто и цикламен електрик...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|