|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
в кои хотели?
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 20.10.09 17:51 |
|
когато изневерявате в кои хотели предпочитате да отсядате?
на мен ми допада радисън щото не биеш на очи, а и си до бедрум и най клуб тоест до златотърсачките и можеш дето се вика да им подаваш листче с номера на стаята ако се сещате
| |
|
Кака не обича на хотел... Иска на бюро...
Най-често ми се е случвало да изневерявам на работното място на ебекта.
Затова имам любовно отношение към бюрата.
мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти
| |
|
запознах се със секретарка в държавна институция. огън момиче както казва камелия, която пък е извънземен травестит
| |
|
Ти ли си оня пич дето те гледам през балкона
Иначе хотелите са ми били най-отвратното място за тва ... може би щото съм имала други шансове
Мисля в движение
| |
Тема
|
Re: в кои хотели?
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 20.10.09 22:38 |
|
Ще си смалиш ли подписа, благодаря.
--
| |
|
... ти ли си македонския журналист, дето го беше разкрила жена му, га и изневерява в Радисон (щото е толкова балкански мързелив, че не смъкваше пердетата и му направиха малко папарашки голи кадри по стаята с мацето)? А на гърба на Радисън има малко повече квартири на 'върле македонци', на сърби и хървати дето битуват по бизнес из България ....
Ако не си ти - леко с панорамните прозорци на Радисън, щото стават сакатлъци
Major e longinquo reverentia
| |
|
не съм македонец, не съм и журналист. карам мерцедес, което изключва двете ако се сещаш.
| |
|
Значи ... си турски гайстарбайтер в Германия? Те всички карат Мерцедеси :)
(шегувам се разбира се)
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
Ама много си смел
| |
|
Каква е връзката между мерцедеса и журналиста - нещо не разбрах?
Extra ecclesiam nulla salus!
Caritatem autem non habuero nihil sum!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|