Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Да остане ли Дакота модератор?нови  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано16.10.09 12:14

Може "да" или "не", може и аргументирано.
След като много от вас изразиха желание да му отнема правата, честно казано съм раздвоен. Всъщност, той е единственият неизбиран в клуба. Както вероятно на мнозина от вас е известно, нямам никакви проблеми с това да отнема права на неподходящи модератори и първото нещо преди няколко години бе да разчистя очевадно неподходящите, както и няколко не чак толкова очевадно в по-късните години.
В тоя случай и в настоящият момент се колебая или, ако трябва да бъда по-точен, нямам достатъчно информация, за да направя информиран избор. Затова и искам да се съобразя с мнението на клубарите-ако то е 'да', нека остане, той ще бъде както и другите двама, избран от мнозинството, което въобще е искало да вземе отношение, разбира се.
Чистата инерция, както и доброто сму правяне дотук ме карат да мисля, че е добре да си стои, ала и аргументите на другите имат някакво основание.
А какво мислят пишещите тук, особено като се има предвид, че това е един от двадесетината най-интересни клуба, като интелектът на женската му част е без конкутренция сред останалите, няма как да не се вземе предвид.
Чакам мненията ви.
Успоредно с това ще използвам случая, че достъпът на всякаква полубезсловесна паплач вече е ограничен и ще подканя тия, които са писали тук до началото на месеца, а в момента все още нямат права, да ми пишат- на мен или на модераторите, да им дам такива. Мисля, че средата на следващата седмица е един добър срок за да заключа и резюмирам темата-примерно до петък сутрин.

Редактирано от Kиpo на 16.10.09 22:26.

Тема Re: Девойки и младежи, да остане ли Дакота модератор?нови [re: Kиpo]  
Автор Heли. (Lady with doggy)
Публикувано16.10.09 09:59

Аз току-що си получих членската карта, благодарение на ходатайството на една дама (Божкееей...) и мисля да я използвам поне веднъж тоя месец.За картата става дума.

Що няма ни една жена модератор? Особено в светлината на признания от сорта на "като интелектът на женската му част е без конкутренция сред останалите", което си се вижда и с невъоръжено око.

Автор dalya_night (())
Публикувано16.10.09 10:05

лично мнение:
1.Дакота НЕ Е МОДЕРАТОР , на практика. Може някога да е бил , сега просто го няма и не върши нищо. Не коментирам преценъчните му способности, въпреки че се съмнявам в тях.
2. ГЗС заслужава жена модератор наред с другите двама -Саг и Морфи , които според мен си вършат работата обективно и премерено.
3.Мнението ми няма нищо общо с вчерашните му изцепки, нито с това че не сме го избирали на практика.Ако човек си върши ангажиментите , това би санирало липсата на изначални демократични процедури.
4. Според мен ти трябваше да пуснеш анкета. И който иска да си пише и аргументи долу.
5. В края на краищата на практика ще подкрепя решението на мнозинството , защото аз този човек не го познавам лично.Та бих се доверила на мнението на тези , които са имали честта да го познават и техната преценка.

демек въздържала се , със некои съображения

Автор lzbg ()
Публикувано16.10.09 10:20

Може ли неаргументирано? Щото ще се разхвърчи перушина...

Не

victoria per caudum

Тема Re: Аз съм "ЗА"нови [re: Kиpo]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано16.10.09 10:38

За мен Дакота е добър модератор, умерен, не влиза в спорове с останалите, не отнема права за писане както му хрумне, сутрин ако не е имал хубава свирка от любимата си жена:)) е ВЕДЪР и ГОТИН, а не се вкисва както някои тук и да си го изкарва след това на Клуба, т.е Дакота е един балансиран, интелигентен, даже доста интелигентен млад мъж и според мен присъствието му тук като модератор е наложително,

категорично съм против жена МОДЕРАТОРКА тук, този клуб върви добре именно поради факта, че мъже са модератори,

Киро, моля те недей да слагаш жена ТУК с права, ще стане като в Клуба на разведените, като дойде някоя с болки от цикъла или други проблематики женски и се почва една

Вярвам в твоите административни надявам се благоприятни решения.

Редактирано от dymo на 16.10.09 10:50.

Автор Пcyвaч (хлевоуст)
Публикувано16.10.09 10:48

Имам чувството, че много хора бъркат понятията.

Дакота е модератор - значи ако ще го махаме, трябва да видим върши ли си работата или не. А не да обсъждаме морала му. Още повече, че човекът много внимателно предупреди, че постингът му може да е шокиращ и неприятен. И общо взето успя доста умерено да представи нещата, които го вълнуваха.

Та следвайки горната логика, нека всеки си отговори на въпроса "Върши ли си Дакота работата като модератор?" Този въпрос може да се разбие на няколко подвъпроса:

1. Намесва ли се редовно при нужда? Сиреч наистина ли върши работа или го мързи и посещава клуба от дъжд на вятър?
2. Когато модерира - обективен ли е или залита в някоя от крайностите - прекалена модерация или прекалена слободия?
3. Държи ли се възпитано с клубарите или си позволява да е груб и безцеремонен заради поста, който заема?

Аз лично нямам отговор на горните въпроси, нека по-често пишещите да споделят наблюденията си.

P.S. Моля мнението ми да не се възприема като споделяне възгледите на Дакота относно насилието. Моето мнение ще си го запазя за себе си. Някои клубарки го знаят, защото съм обсъждал с тях тези неща в частен порядък.

Ярослав Хашек е най-великият писател

Тема Re: Именно [re: Пcyвaч]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано16.10.09 10:57

Моралът и личните възгледи НЕ СА ТОВА, което трябва да ни интересува тук в конкретиката, а както ти добре го каза дали си върши работата, според мен ДА върши си я доста умерено и без залитания, поне на мен от както съм тук ми допада неговата работа като МОДЕРАТОР, някак си неусетно, много деликатно без да се натрапва и да поства силови постинги, заплахи и т.н

ДАКОТА е един добър МОДЕРАТОР, заставам зад него като такъв като МОДЕРАТОР а моралът му и неговите възгледи са си негови

Тема Re: Девойки и младежи, да остане ли Дакота модератор? [re: Kиpo]  
Автор Jolee (Черна с пантера)
Публикувано16.10.09 11:05

Честно казано не ми пука много кой е модератор. Четенето и писането тук го разглеждам като място за разтоварване - не като работа.

Ако приема, че модератора е човек, който трябва да си върши работата и има някакви задължения и права....то гласувам.... за отнемане на същите.

Една позиция даваща права и задължения би следвало да не е само техническа. Хора сме. Движим се и си влияем един на друг. Според мен трябва да има морална и емоционална отговорност към другите хора в едно такова занимание. Не само към себе си.

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Автор TePe3a (влюбена)
Публикувано16.10.09 11:05

не.

"Да живееш в истина, означава, да живееш без публика"

Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано16.10.09 11:15

Дигам палеца на горе

- да живее На мен не ми пречи.

Мисля в движение

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.