|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Експериментi
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 30.09.09 12:49 |
|
... оставяш мобилния си телефон в къщи, защото ти е писнало все да те търсят хора, които не знаят какво искат от живота, но решават, че точно ти си най-смотаната, която да си пилее времето с тях. И съответно нямаш право дори на малка молба или питане за помощ, защото такива хора владеят изкуството на едноличното жалване и само те имат проблеми на света.
Като така или иначе си в битата позиция спрямо тези гении на човешката мисъл и вечни жертви на обстоятелствата, колко време мислите, че ще им трябва, за да се откажат да звънят, когато не им отговаряш, или пък им отговаря на телефона някакво малолетно хлапе, което почва да се забавлява с тях?
Приемам и идеи за други социални експерименти с такива велики люде
Major e longinquo reverentia
| |
|
не причинявай това на хлапето!
Иначе по въпроса...луд умора няма
| |
|
докато не им кажеш да си ебат майката и да не ти досаждат повече
Veni, vidi, vici
| |
|
100% съгласен с CлънчoГлeд.
Идеи:
- Пренасочи телефона си към 02180 или някой секс телефон :)
- В по новите телефони вече има и "черен списък" опция/програма. Може автоматично да дига и след това затваря на даден номер. Има и други опции в зависимост от телефона/програмата.
- Може да сложиш досадника в някаква група на която да асоциираш най-тихия и нечуваем рингтон.
- Може да намериш някоя свирка, такава треньорска и следващия път като ти звънне изчакай 4-5 сек. и след това свирни с всичка сила в ГСМ-а :). С повечко късмет може да му спукаш тъпанчето
... Каквото почукало, такова му го начукало. Редактирано от PlNOOOO на 30.09.09 13:41.
| |
|
не му пука особено. Задава въпроси и ако се забавят с отговора им затваря телефона ... що не минах и аз на неговия подход преди време? ...
| |
|
... имат инкубационен период 2 месеца след такова мое заявление. После явно осмислят, че бурята е преминала и пак задрънчават, надлежно забравили че са били отсвирени
| |
|
.... супер идеи. Почнах да приучвам за наличие на 'черен списък' опция в телефона (нали уж е модерен).
Пренасочи телефона си към 02180 или някой секс телефон :) имам обаче дълбокото подозрение, че ще вземе да им хареса последното и хептен да се олеят в звънтежа ()
| |
|
по-честно е да им отговориш и да им обясниш кратко и ясно или поне точно така ,както го написа тук...
| |
|
не общуваш с хора, които не са ти приятни.
няма какво да експериментираш
"Cute and cuddly boys, cute and cuddly!"
| |
|
това ми прилича на криене от проблема:)
не ми казвай че няма да разберат ако им кажеш категорично да те оставят на мира.
"Да живееш в истина, означава, да живееш без публика"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|