Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:38 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Променят линови  
Автор Caramel (sweet poison)
Публикувано14.09.09 22:40

ви дългосрочните връзки?
Ако да - как и какви са най-големите жертви, на които сте склонни?

Въпросът ми щукна след като прочетох (донякъде само) темата на Веселина и си дадох сметка, че в отношенията неизбежно идва момент, когато трябва да избираш между компромис или раздяла.

Къде е вашия лимит ми е питането?

Тема Re: Променят линови [re: Caramel]  
Автор ти ()
Публикувано14.09.09 22:52

в началото на всяка връзка има един или няколко кризисни момента, в които трябва да се избира, ако те се преминат като се избере връзката, то тя има големи шансове да се стабилизира и да стане дълготрайна

Автор vehemence (гореща)
Публикувано14.09.09 22:54

ох, че болна тема ....стигнеш ли до компромиса или раздялата значи връзката е приключила вече отдавна явно

най-голямата жертва, която правя е да пренебрегвам своите нужди, чувства и желания в името на връзката и празните ми надежди, че уж така всичко е наред, но не е и няма да бъде
моят лимит идва точно, когато започна да си задавам въпроса - щастлива ли съм в тази връзка или гледам само другия да е щастлив?

Няма път към щастието. Щастието е самият път.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано14.09.09 22:54

Колкото повече време минава, толкова по-малко знам какви жертви бих направила и какъв ми е лимитът. Все повече нещата зависят от случайността, май.

Може да се вбеся за нещо малко и ако и той се опъне точно в този момент, да му кажа да вдига чукалата. Може и да преглътна нещо, дето не съм си мислила, че е възможно да преглътна. Май все повече я карам ден за ден и както стане.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема не точно ...нови [re: Caramel]  
Автор caн (звук)
Публикувано14.09.09 23:26

променят, а по скоро ме научават на нещо повече за мен ... и за другата страна. Научих, че без компромиси не става... дори и да направиш жертва (силно казано), която по скоро е извадена тухличка от градежа, дано не се окаже подкопаване, празнинката все си я запълваш някак си. Зависи колко ти е пипето и ценностните устои. Ако идва този моментът - компромис или раздяла(все неща дето не зависят от едната страна само), то значи имаш работа върху себе си и върху отношенията ... няма как вечно да си на гребена на удоволствието от връзката и то омръзва

къде е лимита ... ли На моменти ми се струва, че човек е като вселената ограничена и безкрайна...

Автор _avid_ (аналгин)
Публикувано14.09.09 23:53

Научих се да правя компромиси с чувствата си, с възгледите си за живота, с настроенията си.Радвам се, че навреме започнах да осъзнавам колко различни са хората и колко е важно да дадеш шанс.
Само един компромис не се научих да правя- с морала си.
Ето това е нещото, което слага край на връзките ми.

Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано15.09.09 11:06

С възрастта компромисите намаляват. Зависи и от твоята самостоятелност - докъде има зависимост с партньора и каква е тя (материална/финансова).

Иначе има един много стар и прост тест. Разделяш един лист на две по дължина и в едната срана пишеш нещата, които ти доставят удоволствие, а в другата - това, от което се дразниш или не можеш да приемеш.

Което има превес, то печели.

Мисля в движение

Тема Re: Променят линови [re: Casper.]  
Автор lzbg ()
Публикувано15.09.09 11:10

От ляво:

-кефи ме хубавата и фигура
кефи ме хубавата и коса
кефи ме как се чука
кефи ме прекрасната и усмивка
....още 50 реда

От дясно:

Не ме кефи, че се отнася с мен като с парцал(примерно) и се чука с още трима мои приятели...

И какво правим в този случай?

victoria per caudum

Тема Re: Променят линови [re: lzbg]  
Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано15.09.09 11:21

Имаш право на личен избор, аз няма да живея твоя живот.

Май, от толкова много кеф си забравил да се изпереш ...

Иначе, каквото позволиш, това става

Мисля в движение

Тема Re: Променят ли [re: Caramel]  
Автор Бeлokypoв (Иван Иванич)
Публикувано15.09.09 12:05

Променят те да, получаваш отвращение от секса

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.