Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:48 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема "симулираха щастие ..."нови  
Автор Lady Likes Sex (по мъж)
Публикувано16.09.09 14:37

Чух такова нещо за една двойка и ме провокира надълбоко "... те никога не са били и не са щастливи, симулират щастие."

Като симулирането на оргазма значи...

Сред първосигналното скандализиране, се замислих - може ли някой или двама да го симулират, знаят ли, ако го правят, нарочно ли е или подсъзнателно, на себе си ли го симулират, или на света?

Виждали ли сте такова нещо, имали ли сте такова усещане за някой?

Как човек да е сигурен, че не симулира на себе си?

Защо някой би симулирал щастие?

Или туй е прекАлен фройдизъм..?

Тема Re: "симулираха щастие ..."нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано16.09.09 14:42

Аз мисля да бъдат оставени хората сами да определят дали се чувстват щастливи или йок. Ако всяка свадлива кака вземе да дава квалификации, къде ще му излезе краят?

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано16.09.09 14:54

вижда се , че си "девствена" в игрите в двойкате Лейди

разбира се че има хиляди двойки, които симулират щастие...за пред приятели, за пред роднини, за пред родители, за пред себе си, живеят си в заблуда поради една или друга причина и така им отминава живота, понякога се усещат ама или е късно или просто са свикнали, друг път просто си симулират знаейки за това, тъй като така им изнася

не съм от тези двойки, за щастие не ми се налага, но около мен е пълно с такива, незнам как го правят артисти

Редактирано от dymo на 16.09.09 14:56.

Автор lodka_v_moreto (вълнение 1 бал)
Публикувано16.09.09 14:59

Щастието е нещо, което не можем понякога да определим, толкова е неуловимо. Имала съм периоди, в които всичко си е наред, но не мога да кажа, дали съм щастлива.
Според мен не може да се имитира щастие. Има актьори и актриси, които демонстрират благополучие и успех в обществото. Мисля,че наблюдателният човек трудно може да бъде заблуден.

Автор impulce (пенлива)
Публикувано16.09.09 17:32

Разбирката има една мноо хубава сигнатура.
Трудно някой може да прецени за др.как се чувства, бих се заслушала в подобно определение, само, ако има недвусмислени "доказателства" за прикривано нещастие.
Може, разбира се - как симулираме любов/секс/отношение/честност?
Защо го правят - зависи от целите, които си поставят - ако е поддържането на имиджа на добрата партия (о, ужас, аз се провалих..нееее..аз никога не се провалям, не греша)- знчи, ето..цел..може и сами да си вярват и да бягат от истината, която тайничко се промъква и им шепти в ухото, че не е баш така..ама те гледат да притъпят гласовете с показност.
Ами - инатът!Обичам те, не те обичам - на инат - вехта театралност!

Едно знам за симулациите - когато човек не се чувства истински добре, усеща го с всяко сетиво и това дълбоко и здраво го тормози - той не стои в епицентрума на симулацията. Бяга.

Редактирано от impulce на 16.09.09 17:34.

Автор applespirit (izkushenie)
Публикувано16.09.09 17:32

Брои ли се zа симулация, когато двама са zаедно просто, zаstото не искат да са сами или са свикнали беzмълвно да се понасят беz чувства?

Badesteto prinadleji na onezi,koito viarvat v krasotata na me4tite si.

Тема Re: "симулираха щастие ..."нови [re: dymo]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано16.09.09 17:40

Да, бе, девствена! Прави се.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано16.09.09 17:53

Сред първосигналното скандализиране, се замислих - може ли някой или двама да го симулиратДа. , знаят ли, ако го правятНякои знаят., нарочно ли е или подсъзнателно Някои нарочно, други подсъзнателно, на себе си ли го симулират, или на света? И двете биват.

Виждали ли сте такова нещо, имали ли сте такова усещане за някой?
Много често.

Защо някой би симулирал щастие?
По много причини, за мен някои са уважителни - да не стане двойката плячка на лешоядите, щото "нещастието" може да е временно и щото не е работа на външни хора дали някой е щастлив или не.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: "симулираха щастие ..."нови [re: applespirit]  
Автор ти ()
Публикувано16.09.09 19:13

а брои ли се за симулация когато си спретнат скромна къща и си отгледат няколко дечица?

Тема много леснонови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Gomorrah (без пантоф)
Публикувано16.09.09 19:43

щом става дума за двойка и щастие ,ясно е че хората искат да си поддържат имиджа пред други равни по статус двойки от техния кръг ,което при същите равни условия би ги уязвило емоционално или поставило в партер на повече или по-малко изгодна печеливша позиция.
Такава двойка или си има висша кауза в името на която прави множество от компромиси или страха от иначе 'щастливото' съвместно бъдеще ги плаши повече от не-щастното поединично,по съвсем разбираеми причини

Иначе ,ако човек доказва сам на себе си колко е щастлив ,най-често означава ,че просто е пил повече ,отколкото знае ,че махмурлукът му може да понесе!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.