Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:34 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Училищен звънец!нови  
Автор lodka_v_moreto (вълнение 1 бал)
Публикувано14.09.09 18:55

Училището и любовта са неразделни понятия за мен.
Първият ми еротично-комичен спомен е свързан с Петър, който в шести клас се осмели да бърка в пазвите на момичетата.

Сигурно е бил много разочарован, при мен поне нямаше нищо още налице Обаче аз се ядосах и го изпях на класната, тя пък - на директорката. Така Пешо беше ошамарен някъде в началото на учебната година от татко му, а учителския съвет го наказа да не го вземат на екскурзията "Обиколка на България"
После последователно се влюбвахме ту в съученици, ту в по-сладките даскали, а съучениците ни заглеждаха коленете на по-младите учителки през преградките на катедрите и бюрата
Хайде, клубари и клубарки, да се върнем назад в детството - разкажете най-вълнуващите си ученически еротични/ сексуални спомени

Тема ееех, стана ми жал за Пешо -нови [re: lodka_v_moreto]  
Автор ceлянинъt (европростак)
Публикувано14.09.09 19:02

без тая обиколка на България... ама наистина ми стана жал...

ЕВРОПРОСТАК

Тема Re: Училищен звънец!нови [re: lodka_v_moreto]  
Автор CлънчoГлeд (СаладоЛед)
Публикувано14.09.09 19:05

аз биех момчетата...по онова време имаше студио Х в събота вечер...там имаше един сериал ще излъжа дали беше полски ..май-да..за една каратистка -полицайка Линдапрякора ми беше Линдавъпреки това най-милия ми спомен беше точно от тия момчета в 7 клас..оперираха ме от апандисит и точно на 8март не бях на училище...всички момчета цъфнаха вкъщи с огромен букет от лалета...никога няма да го забравя товане съм била влюбена в никой тогава по-късно се самоопределих като хубава девойка...по онова време се състезавах с момчетата..и в много неща ги биехтова страшно ми харесваше...на една екскурзия в Стара Загора помня..имаше висок хотел с асансьор..пред асансьора имаше въртящи се столовевъртяхме се..после трябваше да станем и да вървим до асансьора и да натиснем копчето...просто ги разбих..на коремни преси също ...виж..много ме е яд на лицеви опори бях зле..и сега съм така..слаби ръчички

Редактирано от CлънчoГлeд на 14.09.09 19:12.

Тема Re: ееех, стана ми жал за Пешо -нови [re: ceлянинъt]  
Публикувано14.09.09 19:12

И на мене ми е жал, ама сега....

Щото и на екскурзиите ставаха големи веселби, Пешо ги пропусна

Тема Re: Училищен звънец!нови [re: CлънчoГлeд]  
Публикувано14.09.09 19:13

То това за пердашенето между момчета и момичета е достойно за отделна тема.

И на мен ми се е случвало, макар че момчетата ми надвиваха

Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано14.09.09 19:33

В първи клас надрасках тетрадката на момчето, което харесвах и го залях с мастило по бялата му риза ... така си мислех, че му намеквам за други петна ... но на момчетата бавно им се движат представите и той доведе майка си в училище, след което ни разместиха далече един от друг ...

В шести клас стоях доброволно пред друго момче, което мяташе един колан по гърба ми ... момчешки ласки май му се наричаше това ...

Но в седми клас се целунах за първи път с език уста в уста (за нашето поколение това си бе доста голямо нещо, за разлика от сега) и после цяла нощ не можах да спя и ми вреше сичко отдолу ... след една две години разбрах какво е била тази целувка - горно предупреждение за долно нападение и се предадох на един юнак и така започна моя сексуален юначен живот ...

Мисля в движение

Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано14.09.09 20:09

Мразя една бивша съученичка. Която в 1ви клас каза на майка ми при едно нейно посещение в училище: Леличко, ти знаеш ли че Сашко пуши.
Е тогава ми показаха родителски контрол.
Мацките много ги уважавах. Винаг съм бил много галантен. Най-вече цветя. Извеждах ги на дискотечка щото нях с връзки и охраната беше мой човек.
Изобщо не съм изчукал нито една съученичка ... ебахти бяхме 12 момчета целия випуск.

по-добре жена кучка - отколкото овца!

Тема Re: Училищен звънец!нови [re: Casper.]  
Публикувано14.09.09 20:10

А, браво на теб! Пък аз дремах сън дълбок чак до 11 клас, когато най-накрая се сетих, че жените и мъжете правят секс. И въобще си бях зубрачка и натегачка.

та после се наложи цяло студентство да наваксвам пропуснати ползи.

Автор Kirinlchiban (N3LO)
Публикувано14.09.09 20:24

Цъ, аз тогава бях пълен кърък. В 11 клас знаех да решавам диференциални уравнения. Чак в края на средното образование се влюбих в една Мария, но пък тя си имаше бойфренд. Помогнах и да избегне един поправителен по физика (бях дъ бест в класа по тоз предмет), за което получих целувка.
В студентските години нещата се промениха

Редактирано от Kirinlchiban на 14.09.09 20:28.

Тема Re: Училищен звънец! [re: Kirinlchiban]  
Публикувано14.09.09 20:40

Да, училищните години и за мен са свързани с влюбвания, и то все в такива, дето или си имаха приятелки, или изобщо не разбираха за какво става въпрос

Момчетата все пак "зрееха" с 1-2 години закъснение, та се налагаше да им се обяснява
Уроците, научени-недонаучени, особенно темите по литература и диференциалните и всякакви други уравнения определено сближаваха двата пола

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.