|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Мъжете
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 14.09.09 16:36 |
|
които предпочитали грозни жени пред красиви били ценители.
А тези, които предпочитат тъпи жени, пред горе-долу жени с акъла си какви са - и те ли са ценители? И на какво, ако можете да ми кажете, защото освен, че са мазохисти аз за друго не се сещам
Major e longinquo reverentia
| |
|
То с красиви всеки може :)
| |
|
абсолютно си права
| |
|
... значи затова са ценители
| |
|
мерси!
| |
|
офффф...мазохисти, как ли не...
ти понеже разсъждаваш от женска гледна точка никога няма да разбереш че мъжете са просто устроени същества и вървят по пътя на най-малкото съпротивление.
първо определението "тъпа жена" е субективно според мен. не че не го употребявам, но знам че и при мен е субективно. коя съм аз че да съдя жена, която явно по-добре от мен е успяла да се справи по въпроса с връзките и съжителството? пък нека се мисля за умна...
второ - мъжете ( както и всички същества) търсят топлота, съпричастност, нежност, секс...където ги открият - там се спират.
и всъщност как се измерва дали си умен или тъп?
"Да живееш в истина, означава, да живееш без публика"
| |
|
... даа - много обич и разбиране струи от думите ти за мъжете.
Наистина им е нужна обич, топлина, някакъва сигурност и подобни сладки неща от бита. Но ... те самите рядко дават такова усещане на нас - жените, така че те без нас (жените) не могат, но защо в крайна сметка имат толкова претенции и заблуди, като могат да ядат и гол ориз са едното осигуряване на топло женско дупе до тях. А иначе говорят, че само месни деликатси уважавали като храна Това да не са им несбъдващите се мечти?
| |
|
наи добрите неща в природата са просто устроените
| |
|
по дифолт в мъжа е заложено да е водещ, силен, умен...той да е този , който носи най-големия мамут в пещератаако се получи обратното и жената докара мамута...мъжът се подтиска /само неандерталеца /обаче...Умният мъж партнира на умната и способна жена и стигат далеч...кроманьонеца се подтиска и започва да тормози жената или я зарязва или тя него...а има и жмульовци дето пък им е угодно/удобно и тамънда пазят пещерата , а жената да носи мамути...ако и тя е навита на този вариянт всичко е ок...
Отговорих ли ти на въпроса всъщност??? Само кроманьонците се плашат от умни жени и не знаят какво да правят с такива
| |
|
ТЦ! бъркаш добри с устойчиви...а разликата е огромна
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|