Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:44 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема "Нямам време"нови  
Автор applespirit (izkushenie)
Публикувано11.09.09 17:08

Какво ви е отношението към сериоzните хора, тип "нямам време", "страшно съм въzпрепядстван, но stе дойда при първа въzможност".Става дума zа хората кариеристи по душа, стават ли zа сериоzна връzка, zа какво стават иzобstо?

На мен лично ми писна да ме обвиняват в това, че нередовно си вдигам телефона, че прекарвам повече време на работното си място отколкото вкъstи, че zабравям рожденни и именни дни и не ходя на посеstения на "блиzки роднини"! Сериоzен човек съм, но не се zадържам вкъstи и не поддържам семейни традиции! Според някои приятели това било и основната причина да съм свободен електрон????

Badesteto prinadleji na onezi,koito viarvat v krasotata na me4tite si.

Тема Re: "Нямам време"нови [re: applespirit]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано11.09.09 17:13

белите бъбреци ли са ти специалност?

трудно ще те понесат романтичните лигьовци..

Veni, vidi, vici

Тема Re: "Нямам време"нови [re: мapдyk]  
Публикувано11.09.09 17:19

Ами сега точно съм в сърдечно-съдовата хирургия, и имаш право : чувствителните сърца не ме понасят леко

Автор impulce (пенлива)
Публикувано11.09.09 17:28

Стават, разбира се - за всичко стават, стига да има човек нерви и разбиране към устрема им.

Като прилежаща на такова говедце - ще ти кажа, ще умението да не губиш баланса е много важно, ежедневно се опитвам да внуша таз блага идея, по простата причина, че една връзка, за да оцелее и се развива..се иска присъствие - чисто физически, ако щеш в пространството. А не стоене до 100 часа, ходене през уикендите и телефон нон - стоп включен!
Контакти с приятели, домашни, любови - стават с взаимно съпреживяване на хубави и гаднички моменти - а когато теб все те няма, хората те забравят, по- докачливите се засягат, други решават, че си си навирил носа излишно и те така..
Освен това съм изключително загрижена за релакса, така да се каже - един човек за да бъде ползотворен - трябва да си почива, да си намира неща за разтоварване и то..с любимите си хора. Щот, ако легне болен от.. бърн -аут..не е добре.
Работата е средство, с което да си осигурим добри възможности за..забавление и почивка.
Хау!

Тема Re: "Нямам време"нови [re: impulce]  
Публикувано11.09.09 17:52

О, радвам се, че има хора като теб! Дано има повече с такова раzбиране към нашето ежедневие! Знаеш ли колко хубави хора поzнавам ( хубави на външен вид и по характер ), които главно поради zаетостта им са ги обвинили в неспособни zа сериоzна връzка

Иначе аz лично в лоши моменти съм на линия, макар и с 7 часа zакъснение понякога, но zа хубавите... от време на време, но пък тогава истински. Определям и чувствам това като качествен живот

Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано11.09.09 17:58

аз пък ще ти кажа, че не обичам такива хора
всичко, ама всичко е въпрос на приоритети,
щом няма време, няма какво да се опитва да прави с мен, нека си гони кариерата, или каквото там си гони, няма лошо, обаче, аз пък имам правото да избера да не стоя на "изчакване" до когато ще има време
и да, още пък по малко бих търпяла някой, който няма да помни личните празници и дати ( тук да не се разбира да скача с тефтерче в ръка, но когато му се напомни, моля да намира време да бъде)
семейните или личните традиции са нещо, което ако другият уважава и спазва и аз искам да съм част от живота ми, ще положа усилия да бъда до него, но ако ми откажат това, едва ли дълго ще сме заедно

няма такъв филм " правя кариера", номерът е да правиш и двете, иначе.....си седиш сам

Влюбена в теб

Тема Re: "Нямам време"нови [re: glupcho]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано11.09.09 19:03

На твоето мнение съм.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: "Нямам време"нови [re: paзбиpaм]  
Автор glupcho (прасковка :))
Публикувано11.09.09 19:10

ми така де, ще седя да чакам аз години да се накриери, па ще ми дойде след трийсетина, с повехнало мушкато в ръка, а аз спаружена кат сушена слива, ще го взема в обятията си

животът е кратък и тук сме само временно

Влюбена в теб

Тема Re: "Нямам време"нови [re: glupcho]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано11.09.09 19:16

И ще те ебе с кариерата.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: "Нямам време"нови [re: paзбиpaм]  
Публикувано11.09.09 19:19

на това мнение са доста хора

тук искам да посоча,че поне аz пък и сигурно повечето като мен не сме машини, а нормални хора с темперамент, нито се имам zа неstо по-, нито zа най-; просто имам стремеж към материална продуктивност; мисля, че това което драzни повечето в моя случай е страстта с която се отдавам на работата си, интерпретирам го като един вид ревност

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.