Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:54 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Избройтенови  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано07.09.09 16:05

няколко неща, които са ви навик, но считате за леко шантави или пък чалнати - в живота - по принцип, в секса, в работата, въобще нещо, което мислите, че ви помага/пречи, при това ви е система и си го правите нон - стоп.
Може срамни и безсрамни навици, че да сме по топика.
Пробвайте се да кажете за коя черта от характера ви - е показателно това.

Ей, на от мен:
- не изтрайвам туба с паста за зъби, която е стискана през средата - избутвам я задължително

- обичам да ям и да пия от/с приборите на партньорите ми и от чинийте им, но - ако те го правят - дразни ме леко
- не мога да вървя от лявата страна на хората - само от дясната се чувствам комфортно
- за секса, по - скоро съм склонна да откажа сутрешен секс, отколкото да се метна с немити зъби

Вие?

Тема Re: Избройтенови [re: impulce]  
Автор ти ()
Публикувано07.09.09 16:25

лека форма на обсесивно-компулсивна невроза биха казали спецовете

Автор sekishmish (непознат )
Публикувано07.09.09 16:30

Не мога да правя секс с жени със средни или големи гърди,макар,че ги желая и харесвам

Тема Re: Избройтенови [re: sekishmish]  
Автор lzbg ()
Публикувано07.09.09 16:38

Твоята е лесна - не ги надувай с компресор, и ще си стоят малки...

victoria per caudum

Автор Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия)
Публикувано07.09.09 16:43

Аз пък не мога да вървя от дясната страна на хората, защото на ляво рамо си нося чантата

и ми пречи за приближаване.
Пия питиетата си само от определената за тях чаша. Дискомфорнто ми е ако ми сервират бяло вино в чаша за червено.
Нося основно черно бельо и единственото ми с друг цвят е червено.
Не нося обувки. Имам само два чифта за официални случаи - черни и червени. През другите сезони съм или с чехли с висок ток, или с ботуши.
Никога не оставам без бижута по себе си. Дори когато се къпя или спя не свалям по малките.

мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти

Тема Re: Избройтенови [re: lzbg]  
Автор sekishmish (непознат )
Публикувано07.09.09 16:46

Преди време брат ми държеше складове под наем в тпо-то на пловдивския затвор.

Автор O!...Melissa (вечно нервна)
Публикувано07.09.09 17:19

аз пък вечно закъснявам за срещи и почти винаги за работа.. всъщност винаги. Веднъж обаче отишла в офиса, никога не закъснявам за срещи, изключително стриктна съм и обичам да си приключвам нещата, мразя хората, които не си спазват сроковете

- хайде обясни ми го:)

друго мм.. мразя да ям от прибори, които имат и най-малък знак за нечистотия - дали ще са с отпечатъци или просто изсъхнали капки.. затова пък сама не мия прибори.. така че явно съм капризно-претенциозна:)

в секса .. - никога не ми е бил силна страна, лош навик ми е предполагам, че нямам желание и не тръгвам първа..

Тема Re: Избройтенови [re: Лили Bиxpoнpaв]  
Автор caiko (Idiot)
Публикувано07.09.09 17:26

ако знаеш колко гривни и обици съм търсил по завивките в къщи ....

Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано07.09.09 17:29

- имам навика да казвам какво не ми харесва в яденето
- имам навика да прощавам малките прегрешения на хората в екипа ми
- имам навика да забравям
в секс-а нямам навици

по-добре жена кучка - отколкото овца!

Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано07.09.09 17:39

Сутрин, преди да съм си изпила кафето и сока, трябва да се ходи около мен на пръсти.

Спя ли - да бъда събуждана за нещо по-различно от супераварийна ситуация.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.