|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
На въпроса "Искаш ли да...
|
|
Автор |
portokolada (непознат
) |
Публикувано | 08.09.09 09:27 |
|
правиш секс с мен?" какъв е възможния отговор? Странновато разсъждавам върху вероятността на отговора, който може да е НЕ ЗНАМ. А вие как мислите-какво ли означава това когато един мъж не знае дали иска да прави секс с някой, който го привлича.....
| |
Тема
|
Re: На въпроса "Искаш ли да...
[re: portokolada]
|
|
Автор |
Jolee (Черна с пантера) |
Публикувано | 08.09.09 09:31 |
|
Когато някой каже "Не знам" за нещо ...приемам, че НЕ ИСКА....ама се притеснява да го каже в прав текст
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
абе за едното пердашене повечето мъжко ще се прежали и без да е намерило жената на живота си.
Ако не ще, значи нещата не опират само до чук чук и по-скоро се дърпа на последствията, които му се струват достатъчно нежелани за да подтисне естествения мерак за топкоразтоварване.
воден пистолет ... със заглушител
| |
|
ако ви трябвал само един салам струва ли си да вземем цялото прасе , са пита?!
| |
|
E, ама ти много конкретно го подкара
трябва малко сапунишка, не бива тъй направо с маркуча зад ушите
воден пистолет ... със заглушител
| |
|
или е обвързан или е тъп
Когато стане напечено, печените момчета играят до край!
| |
|
Често казвам, че не знам, когато наистина не знам дали искам да спя с някой или когато ми е безразлично дали ще спя с него или не. Например, когато не съм мислила, или съм мислила по въпроса, но пък не съм решила дали искам. малко сложно го обясних . И определено той съответно не ме привлича истински, щом не знам дали го искам
| |
Тема
|
Re: На въпроса "Искаш ли да...
[re: portokolada]
|
|
Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
Публикувано | 08.09.09 09:52 |
|
ами нямам идея ... такъв въпрос през живота си не съм задавал.
Принципно това което си казал/а за мен означава РАНО Е ДА СЕ КАЖЕ.
по-добре жена кучка - отколкото овца!
| |
|
А дали наистина го привлича?
| |
|
Не знам колко трябва да си смотан за да зададеш такъв точно въпрос! Моят отговор на момента ще е: "Не, не искам" без значение дали наистина е така. Слава богу до момента не ми се е случвало някой да ме пита. Това което ми сервират обикновено е - "Искам да правя секс с теб" или "Привличаш ме сексуално" и разни такива. Ама да прехвърля топката на сексуалните си мераци в моята врата, ми изглежда супер жалко.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|