Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:17 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема За и Противнови  
Автор Obstinacy ()
Публикувано31.08.09 13:25

Имаме:
Възможност за присъствие на бащата по време на раждането

Да или Не.
Защо?
Да ви чуя, ако обичате.

Тема Re: За и Противнови [re: Obstinacy]  
Автор dalya_night (())
Публикувано31.08.09 13:33

НЕ-защото ще се стовари сто кила и два метра на екипа в краката и ще зарежат мен , за да спасяват него.Ще потроши операционната като се разкрещя.Некой ще иска скалпела /форцепса и ще му смени физиономията, стига да е още в съзнание.
НЕ-защото е с крехка мъШка психика и такава травма да ме гледа разпрана разчекната и изкормена аз няма да допусна да му бъде нанесена.

р.р. И не ми се ражда повече, принципно

Автор Virgo (кобра)
Публикувано31.08.09 13:41

Против

искам да водим нормален полов живот и след раждане

Мястото на таткото е при зачеването му

Автор kikimor (зеленолюспест)
Публикувано31.08.09 13:42

Не бих присъствал по свое желание. Факта че любимата ще я боли - за което се предполага че и аз имам вина - и невъзможността да и помогна прави присъствието ми безмислено. Освен това раждането открай време си е женско тайнство, женски свят, не ни се полага на нас да влизаме в него. На нас ни е дадена болката от махмурлука не другия ден.......

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано31.08.09 13:49

не, ще му стане кофти, все пак помисли че след това този мъж освен като майка трябва да те възприеме и като секс партньорка, а според мен гледката, която ще види може да отблъсне желанието му след това за секс дълго време,

а бе знам ли зависи си от мъжа, ако е силен по характер нека гледа нека става съпричастен , може би след това като го помолиш да ти помага при отглеждане на бебето няма да ти отговори: има мач сега не ме занимавай

Автор Sordo ()
Публикувано31.08.09 13:49

Не
Заради това, което са написали Далия и Кикимор, а също и за да не накарам половинката да си мисли това което е предположила Вирго.

Редактирано от Sordo на 31.08.09 13:50.

Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано31.08.09 13:50

не ти е виждал толко разширена путката

драга ми ръкавичке

Veni, vidi, vici

Автор Lady Likes Sex (по мъж)
Публикувано31.08.09 13:51

Да.

Обичаме да ни чуеш.

Защото може да се бъде много силно положително житейско изживяване и за двамата. Но при точната взаимност и нагласа и на двамата.

Обаче признавам, че не познавам напълно дълготрайния ефект върху мъжете, израждали децата си. И дали има някакъв подобен ефект на този, спряган за възможен от ранно и постоянно излагане на голи тела.

Тема Re: За и Противнови [re: dalya_night]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано31.08.09 13:53

Е, тя няма да го позиционират между краката. Някъде зад главата, за да му държи родилката ръката.

Няма да види кой знае какво, ще чува повече, а пък крещяща жена... всеки е виждал, кво толкова.
За крехката мъжка психика - тук спор няма.
Но принципно - могат да гледат как на някой му цъфти носа след юмрук, а да видят как се ражда детето - би ги травмирало... интересно.

Тема Re: За и Противнови [re: Lady Likes Sex]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано31.08.09 13:55

аз пък познавам мъж след като видя жена си в този й вид при раждането, ами....след това не е навит за секс с нея има психо травма и сега май са й пред развод, както някой тук бе казал раждането си е женско тайнство, хайде стига американистики

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.