|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Секс преди да навършим 18
|
|
Автор |
VictoriaR (непознат) |
Публикувано | 02.09.09 19:12 |
|
Днес попаднах на тази дискусия http://kakvomislish.com/za-seksa-13-14-15-godishna-vuzrast.htm
Какво е вашето мнение?
| |
Тема
|
Re: Секс преди да навършим 18
[re: VictoriaR]
|
|
Автор |
REPTlLE (крокодил) |
Публикувано | 02.09.09 21:05 |
|
нема се мъча ти чета дискусията,ама на такива,ако нямах скруполи,с удоволствие бих им обърнал хастароне,чея не съм го правил ....и после винаги са ми благодарили
| |
Тема
|
[re: VictoriaR]
|
|
Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 02.09.09 21:16 |
|
Предвид, че въпроса вероятно е актуален за родителите и за децата, за сега ще оставя темата... Но ако се изроди извън нАучна дискусия, направо ще трия.
--
| |
Тема
|
[re: O!Sag]
|
|
Автор |
REPTlLE (крокодил) |
Публикувано | 02.09.09 21:23 |
|
Трий я,без да се замисляш!?!Че е актуална-актуална е,но едва ли някой ще си изкара правилна поука от нея.......по скоро ще се случи обратното,от чисто морална гледна точка!
| |
|
със сексуалното възпитание.
Мисля че за общо "ЗА" 13 -14 -15- 16-те години според развитието на детето са окей.
п.п. Пиша го от позицията на майка. Бих казала, че най-късно децата се възпитават сескуално в училище, т.е. колкото и да са необщителни родителите по темата, то децата от 6 год до 13 имат съответната информация от училище.
п.с. Хмм, и с навършването на 18 год имаш предвид носене на последствията, т.е. евентуална бременност. Честно да ти кажа, в тази възраст е относително все тая дали аз като майка имам родителски права над внучето, защото дъщеря ми няма навършени 18 години.
Окей, разликата е чисто бюрократична, но както и да го гледам, разликата е само в статуса на младата майка.
by himbeer
| |
Тема
|
Re: Това върви ръка с ръка
[re: himbeer]
|
|
Автор |
Фoтoн (opoznavasht se) |
Публикувано | 02.09.09 21:52 |
|
Добре де, да те питам...Имам позната , която твърдо е решила сина й, който сега е на 11, като порасне, да му осигури проститиутка, за да сложи началото с професионалистка. В тоя ред на мисли, ще препоръчаш ли на дъщеря си професиопналист, щото така и така няма да се женят и незабременяването е гарантирано?
| |
Тема
|
Надявам се да е майтап
[re: Фoтoн]
|
|
Автор |
himbeer (седмият елен) |
Публикувано | 02.09.09 21:57 |
|
Що за перверзна майка, или сина си го е пожелал за рожденият ден
by himbeer
| |
Тема
|
Re: Надявам се да е майтап
[re: himbeer]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 02.09.09 22:10 |
|
И тук възниква въпросът з акой рожден ден?12-тия?
| |
|
В Южна Италия доскоро е било обичай бъдещия тъст да води бъдещия си зет в публичен дом - за да оцелее бъдещата булка девствена до сватбата
Колкото до възрастта - в Азия на 16 години честичко вече имат и деца, че и отговорности. Шарен свят, а и времена всякакви!
| |
Тема
|
хехех това е друго
[re: jamie]
|
|
Автор |
himbeer (седмият елен) |
Публикувано | 02.09.09 22:31 |
|
Сигурно не го е завел насила
Виж сега може да вкараме темата за секса на малолетни и непълнолетни в контекста на нравите.
Има държави, в които млади момичета се омъжват доста рано, но там тази отговорност и особеност на нравите е уредена по някакъв начин, т.е. "официален секс" на и с непълнолетни
Но дали това има общо със сексуалното възпитание.....хммм...мисля че девойките знаят как се забременява.... Нямам пряки наблюдения.
by himbeer
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|