|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Цената на връзката
|
|
Автор |
glupcho (прасковка :)) |
Публикувано | 01.09.09 17:13 |
|
колко или пък какво ви струва връзката ви? може да не е сегашната и може да не е постоянната ви, някоя ваша връзка, която си изберете
не знам колко ще мога да си наглеждам темата, но ще опитам, ако не днес, то утре ще съм наоколо
Влюбена в теб
| |
|
Поумняване, макар да смятах, че всичко зная и няма какво да ме изненада. Получих урок, но пък си го научих добре, което от своя страна ме предпази да не скоча в тигана със загорялото олио. В крайна сметка, си дадох ясна сметка, че са ми били криви сметките, след което с гръм, трясък и мълнии бастисах всичко.
А сега здрасти!
Редактирано от Д.Ц.K. на 01.09.09 17:25.
| |
Тема
|
Re: Цената на връзката
[re: Д.Ц.K.]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.09.09 17:25 |
|
лелееееееееееееееееееееееееее
не мога да повярвам, че се обади
ама не каза какво все пак "плати", начи да се разбира не в пари, ако може, ама пък ако някой се е много бръкнал, да си каже де
бира? мохито? последното по- бързо, че ромът е на привършване
Влюбена в теб
| |
Тема
|
[re: glupcho]
|
|
Автор |
Demon. (мистичен) |
Публикувано | 01.09.09 17:26 |
|
Връзката ми струва колкото всички жени, които няма да имам, всички деца, които те няма да ми родят, всичката работа до среднощ, която няма да свърша...
Ама вярвам, че е нетна печалба.
| |
|
бира бива. Ми не бях надзъртал отдавна, та рекох да намина тъдява, да скиваме някоя свежа клюка.
| |
Тема
|
[re: Demon.]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.09.09 17:28 |
|
това го поясни кат за не толкова извисени, т.е. като за мен
Влюбена в теб
| |
Тема
|
[re: glupcho]
|
|
Автор |
ти (Rainmaker) |
Публикувано | 01.09.09 17:32 |
|
~ 200 000 euro
| |
Тема
|
[re: Д.Ц.K.]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.09.09 17:34 |
|
клюките наживо и насаме с бира
Влюбена в теб
| |
Тема
|
[re: ти]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.09.09 17:35 |
|
за цялата връзка или на ден?
не питах за пари, ама и така става
Влюбена в теб
| |
|
Една бивша връзка ми струваше усмивката, вярата в мъжете и ме научи, че сама в този живот съм много по-стойностен и спокоен човек, отколкото като нечия партньорка или съпруга
Major e longinquo reverentia
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|