|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
За и Против
|
|
Автор |
Obstinacy () |
Публикувано | 31.08.09 13:25 |
|
Имаме:
Възможност за присъствие на бащата по време на раждането
Да или Не.
Защо?
Да ви чуя, ако обичате.
| |
|
НЕ-защото ще се стовари сто кила и два метра на екипа в краката и ще зарежат мен , за да спасяват него.Ще потроши операционната като се разкрещя.Некой ще иска скалпела /форцепса и ще му смени физиономията, стига да е още в съзнание.
НЕ-защото е с крехка мъШка психика и такава травма да ме гледа разпрана разчекната и изкормена аз няма да допусна да му бъде нанесена.
р.р. И не ми се ражда повече, принципно
| |
|
Против
искам да водим нормален полов живот и след раждане
Мястото на таткото е при зачеването му
| |
|
Не бих присъствал по свое желание. Факта че любимата ще я боли - за което се предполага че и аз имам вина - и невъзможността да и помогна прави присъствието ми безмислено. Освен това раждането открай време си е женско тайнство, женски свят, не ни се полага на нас да влизаме в него. На нас ни е дадена болката от махмурлука не другия ден.......
Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!
| |
Тема
|
Re: За и Против
[re: Obstinacy]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 31.08.09 13:49 |
|
не, ще му стане кофти, все пак помисли че след това този мъж освен като майка трябва да те възприеме и като секс партньорка, а според мен гледката, която ще види може да отблъсне желанието му след това за секс дълго време,
а бе знам ли зависи си от мъжа, ако е силен по характер нека гледа нека става съпричастен , може би след това като го помолиш да ти помага при отглеждане на бебето няма да ти отговори: има мач сега не ме занимавай
| |
|
Не
Заради това, което са написали Далия и Кикимор, а също и за да не накарам половинката да си мисли това което е предположила Вирго.
Редактирано от Sordo на 31.08.09 13:50.
| |
|
не ти е виждал толко разширена путкатадрага ми ръкавичке
Veni, vidi, vici
| |
|
Да.
Обичаме да ни чуеш.
Защото може да се бъде много силно положително житейско изживяване и за двамата. Но при точната взаимност и нагласа и на двамата.
Обаче признавам, че не познавам напълно дълготрайния ефект върху мъжете, израждали децата си. И дали има някакъв подобен ефект на този, спряган за възможен от ранно и постоянно излагане на голи тела.
| |
|
Е, тя няма да го позиционират между краката. Някъде зад главата, за да му държи родилката ръката. Няма да види кой знае какво, ще чува повече, а пък крещяща жена... всеки е виждал, кво толкова.
За крехката мъжка психика - тук спор няма.
Но принципно - могат да гледат как на някой му цъфти носа след юмрук, а да видят как се ражда детето - би ги травмирало... интересно.
| |
|
аз пък познавам мъж след като видя жена си в този й вид при раждането, ами....след това не е навит за секс с нея има психо травма и сега май са й пред развод, както някой тук бе казал раждането си е женско тайнство, хайде стига американистики
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|