|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
не е сексуално...съвсем
|
|
Автор |
caн (звук) |
Публикувано | 26.08.09 00:16 |
|
интересни са ми гледните точки, обективно и поставено на място на героите.
Та така: имаме жена, която иска дете и има двама мъже потенциално - възможни за тази работа (да спрем до двама, а :)))))
Единият е подходящ по физически данни, другият е подходящ по ... да го наречем и по любов и по физически данни.
С единия секса ще ви потрябва само заради поколението ... с другия и заради поколение и заради това че ще направено с любов.
До тук нещата почти изглеждат ясни ... и везните се знаят на къде, замислянето иде от объркания статус и на тримата женени, неженен, разведени, разделени ...бе какво то ви дойде на ум.
та въпросът ми е:
кой на къде? с кого? до къде...?
или...
друго
п.п. сексът ще спаси света... дали?!
| |
Тема
|
Re: не е сексуално...съвсем
[re: caн]
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 26.08.09 00:29 |
|
Везните ще стоят изравнени при сходни условия - женени/свободни.
Любовта може да ги държи в покой, както и да изравни позиците - първите дават слободно..земат са и хепиенд, другите земат са и..дават заето.
Това с поколенето - доставено от един, пък гледано с друг..е..грозна сценка, филмова и направо излишна. Ами, ако на това дете му се наложи присаждане на бъбрек, примерно..кой ще се отзове, как точно, съвместимост..е те такива подробности..
Натам, накъдето и за колкото им стигат силите - щом са здрави и прави..статусите са подробност, те се променят, в 21 век сме, ако човек има достатъчно силно желание и мотивация, намира и сили да се променя и да поема рискове.
Пък казват, че най - красивите бебета се правели с любов..
| |
|
А, бе не знам дали стават най-красиви, ама кефа при правенето е най-голям!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Karea () |
Публикувано | 26.08.09 00:37 |
|
Нищо не разбрах.
| |
Тема
|
[re: Melany99]
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 26.08.09 00:41 |
|
Спор няма, ма нека да не намесваме децата - ако е толко зор - кеф ти риба, кеф ти паламуд.
Бе въобще тия деца хората за нищо ги нямат, някой път..чудна работа.
| |
|
Ами аз друга причина за правене на деца освен любов не знам, ама...явно съм голяма, бяла птица, ама не лебед де...
| |
Тема
|
[re: Melany99]
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 26.08.09 01:02 |
|
Романтичка.
По дълг, по сметка, по мезе, като гаранция, за лепило, от глупост, по хормон, или на прозт инат..човек всякакви работи е склонен да направи, вкл.и това.
Въпросът е..защо?
Начи аз не разбирам проблемът ного къде е - иска се дете, има кой да го направи - и с мерак, и с любов, и с всичко, което си трябва..ми..къде е питанката. В статуса - ми кат са искат младите - да са взимат просто. Женени били - ми да се разведат, или там който трябва, това е доста по - лесно и спокойно може да се случи без драмсъставът да участва, а и последиците да се нафърфолят. Или само единият - е....като е толко голяма любовта, а и желанието за дете, от двете страни - пак така. Какво толкова - възможно, нормално, човешки. Не мога да вляза в казуса подобаващо. Лека и спокойна нощ вам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sarayah (лунно-сребърна ) |
Публикувано | 26.08.09 01:17 |
|
Ще избере човека с повечето кинти. Щото с единия убав уй, убави гени и убава либоф дете не се отчува. И всяка здравомислеща жена го знае. И си прави сметката наум.
Нищо общо няма това със статуса. Освен ако жената не е подвластна на мнението на мама, приятелките и общественото мнение.
Сравни им доходите и ще имаш отговора :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aлиca. (Лиса) |
Публикувано | 26.08.09 06:50 |
|
Много неясно формулирана тема. Отгоре на всичко с много неизвестни. Какво се очаква? Да разиграваме конфигурации с цел сценарии за сапунка ли?
Жена, която иска дете.
Първи въпрос: мъжете, предоставени за избор също ли искат дете с тази жена?
Ако не - следва сценарий за кухи лейки.
Избраниците са двама: с единият тая патица си ляга само, за да забременее, другият хем е хубав, хем тя е влюбена в него.
Втори въпрос: Като има под ръка мъж, който я либи, що ще при другия за едното чукане и забременяване тогава?
Пък намесени сложни паралелни връзки.
Трети въпрос: Ако тази жена е свободна и този, който предлага любов е свободен и също иска деца, какъв е проблемът и чий го дири в темата расовият тъпкач?
Ако тя е обвързана, а тези двамата се явяват допълнителни екстри осеменители, темата е за кухи лейки, не мога да и мисля терзанията
Ако тя е свободна, а този, дето се обичат - обвързан, пак куха лейка, щом иска да забременява от обвързан с друга мъж.
Толкоз дъвка за мозъка за добрутро стига.
| |
Тема
|
[re: impulce]
|
|
Автор |
Bиkтyaлия (Транспаранта) |
Публикувано | 26.08.09 07:14 |
|
Извинявай, Импулсна (много си те харесвам), обаче като прочета мнение от типа "как така бащата да го няма, ми ко се случи..." се вбесям
А ако родителите са се развели и бащата е "на майна си райна" и се наложи... А ако бащата е починал?!
Това с поколенето - доставено от един, пък гледано с друг..е..грозна сценка, филмова и направо излишна. - Това пък да не казвам колко ме вбесява. Вярно, че описаната, от автора, ситуация не изглежда като здравословно или друг вид проблематична, но ми се струва, че глобално лишаваш разведените/вдовците от право на нов живот и то с човек, който да уважава децата им. Няма разлика, освен морално-обременяваща в мозъците ни.
С останала част от мнението ти за любовта и бебетата, за рисковете и 21 век съм съгласна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|