|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Носталгия
|
|
Автор |
Saffo (charovna) |
Публикувано | 25.08.09 14:54 |
|
Провокирана от развилия се диалог-конфликт в темата ми "закърфичена" от два дена на първа страница, се върнах малко назад във времето. Преди няколко по 365 дена , когато съм се подвизавала по-често в клуба любим. Случайно попаднах на тема от "старите" - мненията предизвикаха усмивката ми, поУстингите на прескъпите ми клубари ме накараха да се замисля.....много от тях вече "не виждам" тук. Имаше спор - да ,разбира се, винаги....но нямаше лични нападки, някак ние бяхме "избраници", четени от огромна аудитория... бяхме фини в изказа си, сякаш умеехме да обличаме чувствата си изискано в думи и да контролираме емоциите си.....И пак беше забавно, красиво, жонглирахме с думи.....рисувахме с думи......поднасяхме фантазиите си и знаехме, че те ще бъдат оценени подобаващо.....
Съжалявам, че всичко това го изписвам в минало време....
Оправданието е като задник - всеки го има.
| |
|
Съжалявам, че всичко това го изписвам в минало време....
Напълно съм съпричастна към емоцията ти
Всичко, казано дотук, може да е погрешно.
| |
|
дупе-горе, руки-долу!
Veni, vidi, vici
| |
|
Ами, тогава се говореше за секс, а я сега погледни колко теми за секс има. Погледни го от хубавата страна- освободила си си време за нещо по-полезно.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Не ми стана ясно извинявай - ти писала ли си тук преди?
| |
|
Нормално е...
Тук пишеха страхотни хора -да не изброявам, че ще спретна такъв поменик- две педи; сега както виждаш пишат предимно Чичо Скруч и Кака Мерудия. И чат пат някой от отказващите все още да напуснат клуба .
Ефектът е виден
Последната една година нищо не си пропуснала , спестила си нерви
| |
|
Мдаааааааа .... Точно същото си мислех тия дни.
Редактирано от _Sheherezada_ на 25.08.09 16:38.
| |
Тема
|
Вече е място за сериозни дискусии
[re: Saffo]
|
|
Автор |
лaxyдзи 364 (путколюбец) |
Публикувано | 25.08.09 21:27 |
|
Тва да не ти е лигава съседска клюка я? Аре лиглите у лево ха!
| |
Тема
|
Re: Носталгия
|
|
Автор |
bushido (yakshini) |
Публикувано | 25.08.09 21:37 |
|
хората са у фейсбук ... влизаш, воайорстваш, натискаш бутонче "лайк" и бегаш.
не е промяната у клубарите само ... цялото ползване на нета се промени.
| |
Тема
|
Re: Носталгия
|
|
Автор |
Demon. (мистичен) |
Публикувано | 25.08.09 21:46 |
|
Хипотеза: клубарки в критическата?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|