Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:11 02.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема Хубавата свирканови  
Автор Бaй Пyнчo (новак)
Публикувано26.08.09 10:02

Стана кът. Почти я няма. А ужким женурятате станали големи ебачки. Да, ама нанайси. Мислят, че като засмукват като прахосмукачка "Рейнбоу", г'лям кеф. Или като гризат със зъби. Като бобри. Или като ти опъват чурката кат' на АC DC барабаните. Даже вицове вече пуснаха.
Секретарка на интервю при нов швф. "Защо напуснахте предната служба? - пита новият проекто-бос? - Ми, щот' са ми остри зъбките."
Та, скъпи ебателки и оргазмени тигрици, щом претендирате за качествена ебън, научете се "как се рупа мамуля".

Ай останете със здраве. И нема "ама аз не гълтам"!

Гледа се някаква жена в огледалото и си мисли:
"Така му се пада на мъжа ми!"

Тема Re: Хубавата свирканови [re: Бaй Пyнчo]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.08.09 10:06

Сигурно е така, обаче ти пък се научи да разпознаваш жените, които биха ти направили хубава свирка. А ти, от своя страна, как ги предразполагаш?

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Хубавата свирканови [re: paзбиpaм]  
Автор Бaй Пyнчo (новак)
Публикувано26.08.09 10:08

Хайде веднага контраатака, хе хе.

Без да се хваля, познавам ги, обаче за разпознаване трудно. И ги предразполагам. С много неща. Не само с хуй.

Редактирано от Бaй Пyнчo на 26.08.09 10:11.

Тема Re: Хубавата свирканови [re: Бaй Пyнчo]  
Автор dalya_night (())
Публикувано26.08.09 10:11

е от къде ги намираш , нали са кът и ги няма ?!

по какво се познава гризящата коза и по какво перфектната свиркаджийка

Тема Re: Хубавата свирканови [re: dalya_night]  
Автор Бaй Пyнчo (новак)
Публикувано26.08.09 10:23

Един ден реших да ги потърся на "женския пазар", там до "Лъвов мост". Обаче, егаси разочарованието.

Вместо свирки - чушки, компир, праз и през ред циганки, които се опитват да ми познаят кога ще срещна перфектната духачка.

Тема Никакванови [re: Бaй Пyнчo]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.08.09 10:31

контраатака, аз съм човек добронамерен,

но такива изказвания съм чувала и от хора, които ... как да кажа, от пръв поглед е ясно, че нито умеят да подберат партньор, нито да предразположат, но пък коментират и изискват. Другото, което казваш, е добро. Прецизирай разпознаването, то е най-вече в начина на мислене, надявам се да го знаеш.

Тема Re: Никакванови [re: paзбиpaм]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано26.08.09 10:38

Разбирачева, ако ми дадеш ясен външен белег, по който се разпознава добрата духачка ще ми сториш гулем хаир

Нещо във формата на устните ли, на веждИте ли... Нали знаеш митологията, че размера на мъжа се познавала по носа му, или по намкво си съотношение между двата пръста на ръката, или по размера на обувките..., та... за духачките - тях как да ги локализираме в множеството обикновени лапачки?

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Веченови [re: _Brave_]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.08.09 10:50

написах, не е външен.

Е, ако има твърде тънки, свити устни и брадичка като на Баба Яга, едва ли може да е добра, но това го отнасям по-скоро към белезите, говорещи за човека, в смисъл, проклетията не може да направи хубава свирка, най-много да те ухапе. Такива жени аз ги коментирам така: "Ако съм мъж, на тая няма да й го дам да го лапне." Злояда жена, вечна диетичка, която гнусливо рови из чинията - ето още един почти сигурен външен белег, щом на това държиш, че хубава свирка няма да се състои.
Нали знаеш митологията, че размера на мъжа се познавала по носа му, или по намкво си съотношение между двата пръста на ръката, или по размера на обувките...,
Това наистина е митология, 90% глупост.

Тема Re: Никакванови [re: _Brave_]  
Автор dalya_night (())
Публикувано26.08.09 10:57

хубавата взаимна френска определено личи къде /между кои може/твърде вероятно е/ да се случи....

обикновенно между двама , които се харесват , желаят , страстни натури са и нямат леглови мироглед с поглед широк колкото кюнец

Тема Re: Веченови [re: paзбиpaм]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано26.08.09 11:00

Аз пък си мисля, че всякакви такива опити да разпознаем поведението на човек в леглото по някакви външни белези са си 100% тинтири-минтири. Е, вярно усещането от сочните (чувствени) устни върху трептящия от възбуда член е приятно, но и дами с по-тънки устни са се справяли превъзходно. Всъщност човек е добър в леглото, когато секса му иде отвътре, когато има желание да получи и достави удоволствие от секса. Всичко, което се прави по ... рецепта, щото така "трябва", прието е или другите така правят е далеч от качествената чувственост.
За вегетарианките не знам, аз такива тревопасни не познавам :) На мен Лъвици ми дай! Дет са вика - сам им се бутам в устите

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.