|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Въпрос: обръснати п***   |  |  | Автор | 1639 (непознат) |  | Публикувано | 15.07.09 11:28 |  |  | 

Много често съм си задавал следния въпрос -- жените, които си бръснат путетата после не ги ли сърби ужасно, когато космите набодат след няколко дена?

|  |  |  
             |  |  | 

... сърби ги я

... и съ чоплятъ здраво у кенефъ, па никой дъ не ги види

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Въпрос: обръснати п***  [re: 1639] |  |  | Автор | dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |  | Публикувано | 15.07.09 11:56 |  |  | 

когато си направих прическа първият път имах такова усещане при подрастването на косъмчетата след това не, напротив контакта на пубиса, клитора при секс с партниора е много по силен и чувствен при френска партниора не е необходимо да прониква със затруднение с език и да "търси" клитора, всичко е много по секси, по хигиенно, чисто и си е много гот, ако се  направи казват и лазерна терапия поне за 8 г. не растат косъмчета

|  |  |  
             |  |  | 

... по ефикасно решение

... дъ си изпърлиш космите с горелка ... тогава нема ти никнатъ цел животъ

|  |  |  
             |  |  | 

Като те чета, май си сбъркал клуба...

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

|  |  |  
             |  |  | 

Аз питам като представител на мъжката половина. Ако си обръсна окосмяването долу, след максимум една седмица се започват брутални сърбежи, особено в страничната част между краката и топките, та затова недоумявам. Има ли някакви кремове, които да облекчават процеса?

Гаджето ми наскоро спря да бръсне до кожа (само подстригва, колкото да са късички) и твърди, че така е много по-приятно.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имъ и ...  [re: _Brave_] |  |  | Автор | dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |  | Публикувано | 15.07.09 12:32 |  |  | 

и аз така мисля, той трябва да отиде в медицина с този доктор хаус тук:))))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имъ и ...  [re: 1639] |  |  | Автор | dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |  | Публикувано | 15.07.09 12:36 |  |  | 

имах едно гадже което си бе направило кола маска и си я правеше най редовно на топките и цялото окосмяване там, беше гладък като бебе и много секси така както казах за френска не ми се е оплаквал от болки, сърбене и т.н напротив каза ми че е свикнал и не може да си представи хуя си в косми...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имъ и ...  [re: 1639] |  |  | Автор | zlodeika (eнтусиаст) |  | Публикувано | 15.07.09 12:41 |  |  | 

Сладур,ти и гаджето ти да сте чували нещо за кола маска?
 Тя може и сама да се научи да си прави,но задължително първо я прати на козметик.Ще се роди,обещавам ти.

Мина тук една злодейка...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Въпрос: обръснати п***  [re: 1639] |  |  | Автор | Karea () |  | Публикувано | 15.07.09 19:20 |  |  | 

Сърби, боде, но ги мързи да ползват съвременни методи за обезкосмяване, та затова карат така. Плюс това космите изобщо не набождат след няколко дена, а много по-скоро.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |