Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема предложение....нови  
Автор bateto_ (ne slavkov)
Публикувано09.07.09 13:23

а ми сега?!?!днес така директно ми предложиха ,че аз даже не можах да откажа и сега до утре ще откача....добре поне че иамам малко време до утре за да се допитам до по-вещите...

....
щастливо женен...добро общ.положение,пари коли, абе не се оплаквам....
ама мамка му завися от тази пуста партньорка/финансово/...и сега ако и откажа а тя спре да работи с мен????ко прайм???? а на мене за момента да ама в последствие ъкъ....
спешен съвет плс...
някой иамл ли е подобен проблем и как се е справял щат аз не виждам изход...

Тема Re: предложение....нови [re: bateto_]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано09.07.09 13:35

Карай я курвенската, на много мъже се удава.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: предложение....нови [re: paзбиpaм]  
Публикувано09.07.09 13:36

аи стига ма разбирке аз толкоз разчитах на тебе ,а ти

Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано09.07.09 13:42

Добре, де - ти сам виждаш, че положението е "балон в тръни" - и да ебеш и да не ебеш, все не е добре.

Ако ебеш и добре ебеш, ще тръгнат добре нещата в началото, ама за по-нататък ... абе сещай се какво мазало ще настъпи. Ако не ебеш - смъртна обида, мазалото започва веднага.
Ся доволен ли си, като си казах сериозно мнението?
Ох, разправяла съм ви тук за един колега, дето обърка и прати някакъв любовно-наебателен ЕсЕмЕс на шефката вместо на любовницата си, онази веднага го повика, размаза се от кеф, после той живя на тръни 2 години с такава дилема като твоята и все ме питаше какво да прави, горкият! Напуснах тази работа и не знам какво е станало.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Редактирано от paзбиpaм на 09.07.09 13:43.

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано09.07.09 13:48

Що бе, да приложи някой мръсен женски трик. Е, не може да каже, че му е дошло, обаче може като седнат на приказват изведнъж да скочи и да каже - "Лелеее, пак щях да си забравя антибиотиците. Ако продължавам така тоя сифилис/гонорея/трипер...никога няма да го излекувам" и юнашки да глътне 1-2 хапчета (някой дето разбира да му каже какви, че да не стане издънка в легендата). Все си мисля, че колкото и да му е навитак, ще се дръпне...

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Автор lzbg ()
Публикувано09.07.09 13:52

Хай стига се прави на ущипана лисица...

Колко време и пали фитилите на горката девойка за да стигне до това?

Това е като лов на мечки - не я хващай за опашката, щот по някое време ще ти се допикае, и трябва да я пуснеш...

victoria per caudum

Тема Re: предложение....нови [re: _Brave_]  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано09.07.09 13:54

Брейви,ти си гений!!!Вече знам как да гоня напиращите досадници

Публикувано09.07.09 13:56

демек изход нанай....

бах мааму

Тема ъъъъъъъъъъъъ....нови [re: bateto_]  
Автор CлънчoГлeд (СаладоЛед)
Публикувано09.07.09 14:01

Абе уж си голям човек...щастливо женен...добро общ.положение,пари коли, абе не се оплаквам.... ако си смесвал секс с работа..как си стигнал до тук не ми е ясно....тУЙ правило и аз даже го знам...тУЙ не се вади там дето лЯбът се вади....измисли си извинителна причина да не се случи..ама така, че да не ядосаш бизнес партньорката, че тогаз лошо....намекни и , че много я харесваш..ама си импУтентен

или, че си прикрит гей..знам ли..измисли нещо

Тема Re: предложение....нови [re: lzbg]  
Публикувано09.07.09 14:03

въобще не се правя

...кат съм готен ко да напрая/ рекламааа/...
не съм и палил там нещото...тя дректно ни в клин ни в ръкав :утре в 11.50 те чакам да се ...сещаш се...

брейви танк ю....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.