|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
философия на жената и путката и
|
|
Автор |
лaxyдзи_мy_ro_лaпaй (путколюбив) |
Публикувано | 03.07.09 15:50 |
|
Седим си на плажа с благоверната съпруга и спорим днес. За природата на жената, путката и техните проявления. Почти до бой стигнахме, но после обядвахме, приспахме детето и се наебахме миролюбиво. И да споделя темата на нашия спор и да потърся подкрепа за моите доводи сядам да ви пиша.
Тя застъпва тезата за женския дуализъм, като съпруга, майка, домакиня, секс партньор и ако се наложи курва. Тя застъпва идеята, че путката е неделима част на една жена, дадена и за удоволствие и подмамваща я да си роди и отгледа деца. Разглежда останалите части на тялото, като необходим материал съпровождащ правилното функциониране на двойствената и природа – гърди, ханш, лебедова шия и т.н.
Аз през цялото време застъпвах идеята за необходимата симбиоза между жената и путката и живееещи пълноценно само в съюз нерушим.
Жената е ценна защото има путка, а путката използва жената за правилното си функциониране, хигиена и промотиране. Аз открих и защитих няколко аспекта на тази симбиоза:
- Жената като промоутър на путката – тя трябва да осигури ефектното и правилно функциониране на останалите части на тялото с оглед на достъп на путката до съответния куров пазар. Това включва фитнес мъчения, козметик, пластични операции …
- Жената като търговец за путката – жената ще продаде путката при условия позволяващи оптималното ниво на двете (или поне на жената, защото путката ще зависи от нея). Това май е флирт …
- Жената ще ползва егоистично путката за удоволствие без да допринася за благосъстоянието на двете. Това се нарича изневяра или секс за една нощ …
Дълго се мъчихме до взаимно приемлива дефиниция на гърдите, ануса и всичко друго по жената. Е то си принадлежи на симбиотичния обект и следва да обслужи правилното предлагане на путката просто …
Не мислите ли така?
... щастлив ... mi ze rupe Редактирано от лaxyдзи_мy_ro_лaпaй на 03.07.09 16:00.
| |
|
В тъз путко-икономическа теория има леб! Требе са развие. Нищо не си писал за производствените отношения между пролетариата и путката, курса на путката в условия на валутен борд и не на последно място, как кризата се отразява върху пазара на свежи и употребявани путки. Искам схеми, диаграми, борсови индекси и цени на акциите. Ше купувам на едро за износ
en arche en ho logos
| |
|
аз пък си мислех, че пенисът в комплект с топките ...кооперирани с путката...работят за ячниците ръководени от матката
| |
|
супер
другият път като срещнеш жена говори направо с путката и тогава
Редактирано от caiko на 03.07.09 16:10.
| |
|
И ЖИВОТНОВЪДСТВОТО!
| |
|
Да не са те напълзяли буби?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
ти си смесица между марксист и меркантилист. аз за какво ти говоря ти къде се пукаш сега?
... щастлив ... mi ze rupe
| |
|
Идиот. Ако се замислиш над моята теза ще разбереш, че путката ползва интерфейсите на жената. Е тва е симбиоза. Ох къде съм тръгнал да просвещавам.
... щастлив ... mi ze rupe Редактирано от лaxyдзи_мy_ro_лaпaй на 03.07.09 22:39.
| |
|
кат си копуваш кола,да не преговаряш с аспуха,бре!
| |
|
е това обяснявам ама никой не иска да се замисли бееее. локум ли да раздавам, за да започнете да мислите.
... щастлив ... mi ze rupe
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|