|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|
След четири години престой в таз черна чужбина, за първи път съм канен на местна сватба. Проучих ритуалите, обичаите на подаръци, времетраене и т.н. все пак се жени девойка избрана от мен за фирмата.
Наистина местните сватби са по тежки с оглед на брой гости, храна и времетраене. Класиката е 300 гости, 4х4 блюда (не мога да ям толкова) и завършващи в четири сутринта. След малко тръгвам от плажа за сватбата - стискайте ми палци дано се представи семейството добре и издържим поне до 1 сутринта.
С подаръците се оказа много лесно - само пари в брой. Сумата зависи в много сложна формула от лукса на сватбата и близостта ти до младото семейство. След 4 часа в сметки и обаждания на приятели ЕКСЕЛ даде верния отговор.
Проблема е друг. Искам неистово да го отпера на булката. Мноооого е красива, малко напълня в последните години и стана направо неудържима.
Помогнете - как да устоя в дългата нощ да не и посегна.
... щастлив ... mi ze rupe
| |
|
|
|
личи си ценителя- ти си като един мой колега ,който все казва:
- Ако не е сочна като барна все едно цица барам навсякъде,не ми я хвали женицата
| |
|
|
|
баси безмозъчната съм и аз. Предпоследният ми няколко години ми дудна, че съм му дебела и като отслабнах и почнах да нося 36 номер дрехи ме заряза заради жена 2 пъти по-тежка и 3 пъти по-широка от мен. Това верно е жена, не някаква хърба тип моргана я
Major e longinquo reverentia
| |
|
|
|
ами предяви си претенциите за правото на първа бачна нощ
Е, ти не си точно феодален владетел, но...
а на булката всички искат да й го...
| |
|
|
|
Удобно е да си вземеш ефектна дългокрака любовница. Все пак нека не забравяме, че половината секс си е престиж и обществено признание.
Но за домашно завъждане и дълъг и щастлив живот си трябва ГОЛЯМ ТОПЪЛ ЗАДНИК. Колко пъти го повтарям.
| |
|
|
|
с от плажа на сватбата?
На източния или на западния бряг?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
|
|
ти па ,заради един "брачен овен" не си заслужават усилията,важното е ,че ти добре се чувстваш в новата си кожа
| |
|
|
|
къв източен, къв западен. Аз съм при съседите с един браг и само с един курорт. Много ми идва, да съм в чужбина, не мога да напусна Европа.
| |
|
|
|
ако искаш, прати ми страната, в която си, на бележки.
Днес съм определено тъп в часа по география.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
|
|
В Румъния съм бее гъз. Понякога, като ме хване носталгия си пия кафето сутрин в Русе.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|