|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Казвайте
|
|
Автор |
dalya_night (()) |
Публикувано | 30.06.09 21:47 |
|
ох направо ми писна тука да чета кой как и на кого са е обидил , и само дърляне и ревове и писъци....
също така доста психоанализи и драмотрилъри напоследък , на мен ми откриха параноя , аз се подозирам и в гранична психоза но това не е по темата , лято е цаца с бира и т.н.
добре , да приемем че сичките правим секс кат едни богове!
без изключение , до един, да се обединим около тази идея и да заровим сексуалните томахавки и междуполовите ракети!
казвайте бързо кой от какво най разбира и кой какво може , дето околните вероятно не го владеем ?!
също цаца бира бяло вино мохито бълхито и т.н. кой каквото
ако некой е натъманил почивката да казва накъде -тема -ластък
| |
|
За собствените си способности няма да говоря - то е ясно, че са ненадминати.
Ще кажа нещо, което не знам как ще се възприеме, но пък си заслужава.Който е пушил тревица ще ме разбере.Усещанията от храната се засилват многократно - все едно я преоткриваш.Чуваш музиката - наситна я чуваш!!!Усещанията се изострят страхотно много, особено при секс - всяко докосване ти носи невероятна възбуда.Освен това времевото възприемане е в полза на 30/60...демек минали 30-на минути, а на тебе ти се струва час.И тъййй ако правиш секс 60 мин....ще ти се стори двойно.
| |
|
Това тема за фукни ли се явява? Или неправилно тълкувам казвайте бързо кой от какво най разбира и кой какво може , дето околните вероятно не го владеем ?!
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Kво да ти кажа бре?? Лято, цаца, с мъже проблеми йок, утре планирано одъртявам с поредната годинка, бе (приглушено р)
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
пробвала ли си да си провериш джобните-стават ли двойно?!
ако например са огъва , на теб струва ли ти са че има винкел?
| |
|
да бе , точно така е , тема за реалните клубни възможности , какво могат боговете освен да са ебат божествено , давай сега и стига скромничи!
| |
|
Имаш предвид че от годините се преовлажняваш с бира , соленееш с цаца , изсипала си се с некоя торта за утре и ще има купонь?!Дай адреса да прата балони по КУРиер, но не от зеления виталис
| |
|
Мога да пазя връзка в тайна с години.
Мога да чакам някой желан мъж 25 години, без да се издам, че го харесвам.
Мога да изневерявам без да изпитвам чувство за вина
Мога да не ревнувам, а да се хиля.
Не гледам на другите жени като на конкуренция.
Още много работи мога, ама тези май стигат, или? Мога да обясня защо ги мога тези горните, ама не ща.
| |
|
При тия цени на тревата определено не.
Но е хубаво човек да опита - от това наркоман не се става, а определено си заслужава.Ако има безобидна дрога - то е това.Не че сега подкокоросвам някой, просто споделям опит.
Мъжа, гаджето, любовника..блага тревица, спомени за цял живот.
| |
|
КУРа с балони ли ще го дигате?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|