|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Ах намирал съм неразмекваеми жени. Ти ги целуваш а в устата ти вкус на стерилна хирургическа ръкавица, ти ги галиш а то градински маркуч е по-чувствен. Това ли са така наречените "Вярна по природа"?
... щастлив ... mi ze rupe
| |
|
.. Па се ебаваш с Димка ти... ... само тя използва този израз... ма га си я целивал та знаеш ?
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
Ма кълна се - нивга Димка не съм се опитвал да я поркам.
| |
|
...жалко....
Сега щеше да описваш ти ебането с едни поетични изрази... Можеше да посееш семето и да се пръкне... поетче...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
Тук сме страдали от бременни публицистки. Не искам да си представя ужаса Димо да ни разкзва да секса с голям корем.
Басирам се - нейния ще е огромен още в третия. Но стига за нея. Не ми помагаш в нищенето на темата.
| |
|
... с "Верни по природа или порода"... не се забърквам....
Щото не ми се целува "градински маркуч"...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ® Редактирано от Apxaнreл на 27.06.09 23:38.
| |
|
Нещо не ти пуска балдъзата ли? Вече трета тема пускаш по въпроса.
Каруцата беше взета, защото другарят ром не е спазил заповедта на кмета.
| |
|
не тва е реакция - не ме кефиш
| |
|
фригидност!
И, по дяволите, къде ги намираш такива жени??? Или само се правиш на голям сваляч?!
| |
|
Абе така ни се иска да го обясним най-често, защото ше ни се опоска егото . Няма такива филми (освен при чисто повредена физиология - голяма рядкост...) - просто казано - не "й го вдигаш".
П.П. И при мен се е случвало, а после за голяма изненада виждам как страстно налита на някакъв мой познат - природа бе...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|