|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Полиандрия
|
|
Автор |
Taнa Бoaмбo (нерез-педофил) |
Публикувано | 25.06.09 16:32 |
|
Абе мацките. Няма да отречете, че ви кефи, когато повече добри представители от нашия пол едновременно се заинтересуват от вас. (Нe, не са идиоти, един свестен мъж не е идиот само защото се интересува от вас.)
Ха сега си представете, че има опция, вместо двама мъже да се избият за вас, тихо и мирно да елиминират сякакви егоистични помисли и съперничества и да направят джоинт венчър? За вас?
Съжителство и с двамата, а? Два пъти повече секс - поотделно или накуп? Всичко пълно? Винаги дежурен ебец? Повече внимание? Подаръци там и глезотене в двойна доза? Купон - единият пие, другият кара? Сменящи се акценти, който където е нужен - я за повече кинти, я за домакински чанч? А като ви заболи прочутата глава, ще се редуват да ви утешават и носят хапчета за главобол и да внимават за голови положения на мача...
Ся ще кажете - ама два пъти повече чорапи мръсни... Шът, глупости не искам да слушам.
Първо на първо. На мъжа жена за чорапите му не требе. Ни за чорапи, ни за командирка и дудняло. Мъжът търси жена, за да я гушка, да й се радва и да прави секс с нея.
Второ на второ. Хиляди мъже живеят сами и нямат проблем с чорапите. Търсят секс. Жените не са доволни от опцията - само секс, а се НАТИСКАТ да се заемат с чорапите. Че така не става желаната метафорфоза с говедото, е ясно.
Трето, описаната ситуация е идеална - развива се някъде на юг, дето няма нужда от чорапи - ходат със сандали и боси. Има достатъчно кинти и прочия.
та да не се отплесвам. Кефи ли ви идеята? С двама? Окей, за ненаситни - с трима? или ще ви падне ихтибарът, като не се избият мъжете, докле остане само един? Та да му набивате роги после?
Ся ще кажете, ама егото на мъжете. Дрън-дрън. Мъжете знаят, че една жена няма да се свърши, като си легне с друг. Гадното е, че легне ли, постепенно изстива и си отива съвсем - всъщност от това ги е страх.
Ще речете, що питам. Не че съм радетел на такова съжителство. Ама понеже тука вече е постулат, че мъж можел бил да задоволи жена най-много наполовина. Една жена тука никога не пропуска да го каже - макар че не го казва дето трябва.. Та, аритметиката излиза, или? Пък и подочух некъф разговор на мацки в тоя смисъл - извън дира.
Да ви чуя сега.
Дими, я заеби тъпата тема, кажи тука като какво ти е мнението за двойна порция дъхава сперма във всички естествени отвори?
| |
|
няма да мога да обръщам качествено внимание и на двамата...
и още нещо...мисля, че ако ми се наложи да ревнувам два пъти повече, ще се хвърля от балкона.
иначе такова съжителство ми е идеално за секса...
дроп дъ хейт! форгив ич адър!
| |
|
EEE, аз отдавна съм радетел на този модел!
Повече пари, повече секс, няма да има "Ще ида до Гошо да играем карти, щото в къщи ще има на разположение човек за карти, ще е по-чисто (ще тупат два пъти повече) ще има възможност жената да шашка двама мъже и да се почувства малко удоволетворена!
А, пък и тройка МЖМ си е най-добрата конфигурация!
| |
|
не е нужно ЧАК толко внимание - на масата мъжове бездруго вповечко им идва вниманието баш... а виж, като те сгащят в ъгъла - внимание колкото трябва, ще им обърнеш
| |
|
Анджак
| |
|
нужно е, нужно е...качествено казах, не количествено...
| |
|
Абе като имаш време, поуточни малко що е то качествено внимание - нещо като качествения секс от съседната тема
| |
|
качествено внимание (накратко, щот пиша кратко) е да умееш да задоволяваш конкретните потребности на конкретния човек. и то по желание. мисля, че ако са двама ще си остане много повърхностно и рано или късно ще си намерят някоя, която точно в техните очи (кур) гледа. и ще ми е мъчно...
| |
|
отдавна имах засилващи се подозрения че никога в живота си не съм правил секс, но едва след като прочетох темата за качествения секс се уверих наистина в това
| |
|
аз съм ЗА....Даже ще ги оставя двамцата да се гушкат на спалнята ..пък аз ще се оттегля в покоите на махараджатада се радвам на градинаря
Иначе ако трябва да съм сериозна...това е перфектна форма на съжителство само и единствено ако индивидите са свестни и тримата....
аз се размечтах....отеглям се....ммммммммммммм
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|