Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Полиандриянови  
Автор Taнa Бoaмбo (нерез-педофил)
Публикувано25.06.09 16:32

Абе мацките. Няма да отречете, че ви кефи, когато повече добри представители от нашия пол едновременно се заинтересуват от вас. (Нe, не са идиоти, един свестен мъж не е идиот само защото се интересува от вас.)
Ха сега си представете, че има опция, вместо двама мъже да се избият за вас, тихо и мирно да елиминират сякакви егоистични помисли и съперничества и да направят джоинт венчър? За вас?

Съжителство и с двамата, а? Два пъти повече секс - поотделно или накуп? Всичко пълно? Винаги дежурен ебец? Повече внимание? Подаръци там и глезотене в двойна доза? Купон - единият пие, другият кара? Сменящи се акценти, който където е нужен - я за повече кинти, я за домакински чанч? А като ви заболи прочутата глава, ще се редуват да ви утешават и носят хапчета за главобол и да внимават за голови положения на мача...

Ся ще кажете - ама два пъти повече чорапи мръсни... Шът, глупости не искам да слушам.

Първо на първо. На мъжа жена за чорапите му не требе. Ни за чорапи, ни за командирка и дудняло. Мъжът търси жена, за да я гушка, да й се радва и да прави секс с нея.

Второ на второ. Хиляди мъже живеят сами и нямат проблем с чорапите. Търсят секс. Жените не са доволни от опцията - само секс, а се НАТИСКАТ да се заемат с чорапите. Че така не става желаната метафорфоза с говедото, е ясно.

Трето, описаната ситуация е идеална - развива се някъде на юг, дето няма нужда от чорапи - ходат със сандали и боси. Има достатъчно кинти и прочия.

та да не се отплесвам. Кефи ли ви идеята? С двама? Окей, за ненаситни - с трима? или ще ви падне ихтибарът, като не се избият мъжете, докле остане само един? Та да му набивате роги после?

Ся ще кажете, ама егото на мъжете. Дрън-дрън. Мъжете знаят, че една жена няма да се свърши, като си легне с друг. Гадното е, че легне ли, постепенно изстива и си отива съвсем - всъщност от това ги е страх.

Ще речете, що питам. Не че съм радетел на такова съжителство. Ама понеже тука вече е постулат, че мъж можел бил да задоволи жена най-много наполовина. Една жена тука никога не пропуска да го каже - макар че не го казва дето трябва.. Та, аритметиката излиза, или? Пък и подочух некъф разговор на мацки в тоя смисъл - извън дира.

Да ви чуя сега.

Дими, я заеби тъпата тема, кажи тука като какво ти е мнението за двойна порция дъхава сперма във всички естествени отвори?

Тема Re: Полиандриянови [re: Taнa Бoaмбo]  
Автор Suzanna (кукумицин)
Публикувано25.06.09 16:36

няма да мога да обръщам качествено внимание и на двамата...
и още нещо...мисля, че ако ми се наложи да ревнувам два пъти повече, ще се хвърля от балкона.
иначе такова съжителство ми е идеално за секса...

дроп дъ хейт! форгив ич адър!

Автор Melany99 ()
Публикувано25.06.09 16:39

EEE, аз отдавна съм радетел на този модел!

Повече пари, повече секс, няма да има "Ще ида до Гошо да играем карти, щото в къщи ще има на разположение човек за карти, ще е по-чисто (ще тупат два пъти повече) ще има възможност жената да шашка двама мъже и да се почувства малко удоволетворена!

А, пък и тройка МЖМ си е най-добрата конфигурация!

Тема Re: Полиандриянови [re: Suzanna]  
Публикувано25.06.09 16:42

не е нужно ЧАК толко внимание - на масата мъжове бездруго вповечко им идва вниманието баш... а виж, като те сгащят в ъгъла - внимание колкото трябва, ще им обърнеш

Тема Re: Полиандрия [re: Melany99]  
Публикувано25.06.09 16:43

Анджак

Публикувано25.06.09 16:45

нужно е, нужно е...качествено казах, не количествено...

Тема Re: Полиандриянови [re: Suzanna]  
Публикувано25.06.09 16:46

Абе като имаш време, поуточни малко що е то качествено внимание - нещо като качествения секс от съседната тема

Публикувано25.06.09 16:48

качествено внимание (накратко, щот пиша кратко) е да умееш да задоволяваш конкретните потребности на конкретния човек. и то по желание. мисля, че ако са двама ще си остане много повърхностно и рано или късно ще си намерят някоя, която точно в техните очи (кур) гледа. и ще ми е мъчно...

Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано25.06.09 16:53

отдавна имах засилващи се подозрения че никога в живота си не съм правил секс, но едва след като прочетох темата за качествения секс се уверих наистина в това

Автор CлънчoГлeд (СаладоЛед)
Публикувано25.06.09 16:57

аз съм ЗА....Даже ще ги оставя двамцата да се гушкат на спалнята ..пък аз ще се оттегля в покоите на махараджатада се радвам на градинаря
Иначе ако трябва да съм сериозна...това е перфектна форма на съжителство само и единствено ако индивидите са свестни и тримата....
аз се размечтах....отеглям се....ммммммммммммм

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.