Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:40 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Защо не работят междуполовите приятелстванови  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано13.06.09 02:42

Явно мъжете и жените имат тотално различно виждане за това какво е приятелството.
За мъжа - приятеля е човек, с когото се чуваш от време на време, пиете по някоя бира, правите си някоя и друга услуга, гледате заедно мач, ходите по мацки и т.н.
Когато един мъж и жена по някакъв начин са решили да са приятели - жената постепенно тотално обсебва свободното време на мъжа. Постоянно звъни, провежда дълги разговори, иска да се среща за кафе, види ли те он-лайн непременно се обажда и винаги има нещо да каже, при това с най-големи подробности: "Имаш ли си гадже?", "Как се запознахте?", "Ти какво каза?" "Тя какво отговори?", "Как е секса?", "Прави ли свирки?", "Ама добре ли ги прави?" и т.н. - до най-малката подробност. По този начин жената без да осъзнава налага тотален путка-блокаж на горкия мъж, на когото не му остава време да свали някоя нова мацка. Освен това му изпраща грешни сигнали и накрая мъжа объркан започва да си мисли, че мадамата всъщност иска нещо повече. И като пробва да я ебе се получава конфузната ситуация "ама ние нали сме приятели?"
Е, хубаво - казва си мъжа - приятели сме. Значи - "се чуваме от време на време, пием по някоя бира/кафе, правим си някоя и друга услуга... и всеки си има личен живот и собствено свободно време.
И тогава у жената се заражда убеждението: "Аз не му пуснах и той ме заряза".

________
Не си правете здравна застраховка за пътуване в чужбина в ДЗИ

Редактирано от Koм на 13.06.09 03:52.

Тема Re: Защо не работят междуполовите приятелстванови [re: Koм]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано13.06.09 03:00

Глупости на търкалета!

Кураж, не сме сами!

Автор Kirinlchiban (N3LO)
Публикувано13.06.09 03:04

Абсолютно вярно. Има само един лек срещу това. След като някоя мацка ти се пише само приятел, не и обръщай толкова внимание. Следващят път, когато ти звънне кажи и, "сори мило, зает съм с друга обикновенна приятелка в момента". Или намери някакъв друг екзкюз.

Обикновенно, такива объркващи приятелства се получават, когато мацката има проблем с това, някой да я забавлява. От една страна нейня бойфренд не се грижи много за нея, тя скучае, отдруга страна тя пък много го обича и държи на него, или пък мацката наскоро е скъсала с някой бойфренд, тресе я носталгия, и неще нови приключения, и т.н. причини.

Но да знаеш, че ако някоя мацка иска да се секси с теб, сигналът за това ще много ясен. Тя няма да спомене думата приятелство, а направо ще премине по същество.

Редактирано от Kirinlchiban на 13.06.09 03:27.

Тема Това е преводнови [re: Kirinlchiban]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано13.06.09 03:35

мислех, че ти ще познаеш популярния израз twat-block.

________

Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано13.06.09 07:10

Бе глей ся Коме, ако имаш такава позната, тва не означава, че всички жени са такива. Ето, аз бая жени познавам, ама за ни една такава не се сещам. Ма се сещам за 2-3 приятелчета, с които кат се видим, думата не мога да взема от тях.

Ма от това, не мога да заключа, че всички мъже са мрънкала, и ползват приятелките си кат кошче за душевни отпадъци, нали??

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Редактирано от HAДEЖДA™ на 13.06.09 07:26.

Тема O, аз имамнови [re: HAДEЖДA™]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано13.06.09 07:33

много такива познати, които в един момент са тръгвали натам и се е налагало да ги озаптявам. Не става въпрос за оплакване само, доколкото разбирам - както казах по-нагоре този постинг е превод - явно не е въпрос само на национална култура.

________

Тема Re: O, аз имамнови [re: Koм]  
Публикувано13.06.09 07:46

Е, ти си казал, ама който чете само заглавния пост.... Но пак мисля, че не може да се каже, че това поведение е закономерност, по-скоро - частен случай.

Тема Re: O, аз имамнови [re: HAДEЖДA™]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано13.06.09 07:52

Точно това питам. Мъжете много не споделят подробности с приятели-мъже, докато за жените май това е черешката на тортата, та се замислих като прочетох това дали пък наистина не пренасяме този модел в междуполовите приятелства, като по този начин създаваме конфузни ситуации.
Т.е. ако с приятелката ти е нормално да си бъбрите 2 часа - за един мъж това не е много нормално и може да бъде възприето по съвсем друг начин. Особено ако се повтаря в продължение на доста време.

________

Публикувано13.06.09 08:05

Бе да ти кажа, май леко-полеко към унисекс вървим.

Виж, на мен ми е лесно в общуването с приятелчета-мъже, щото и футбол гледам, и формула 1.. Божеее, на времето майка ми имаше една приятелка, е тая като звъннеше по телефона, и 1 час отиваше.
Иначе - де да знам, ма аз лично празното бърбореме нр бих го сбъркала с някакъв сексуален намек, ма не съм и мъж де..

Автор lodka_v_moreto (вълнение 1 бал)
Публикувано13.06.09 08:55

То като че ли всичко зависи от първоначалните нагласи на човека и това какво очаква от другия. Може да има и откровенни приятелства, но това е по-скоро изключение между половете. Имам такива, те са от детските ми години и приятелствата в махалата. От съвременните връзки не се получават, макар че сдъм оценявала някои мъже като достойни, без да ги усещам като евентуални партньори.
Иначе... Моят опит е от мъже, които искат да споделят с цел психологическа подкрепа и техния словесен поток не е по-малък от този на приятелките ми

С тази разлика, че при тях фразите са наистина по-общи и не изпадат в детайли. Но често се чувствам като майка им, дори съм изпитвала желание да ги гушна и да ги утеша...

Хехехехе, те може и това да са искали, ама чак сега се усещам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.