|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Доколкото знам от хора, които са живели в тези държави не е чак толкова трагично положението, а размерите на разврата са далеч по-големи от това, което можеш да си представиш.
| |
|
Абе, не знам за кои държави говориш, ама майка ми за Либия разправяше, че ходят на тумби до болницата като се разболее някое дете, щото друго забавление просто нямат. Както и че има много деца с малформации, защото инцестът там си е практика, поради невъзможността да оправиш някоя жена, която не ти е майка или сестра.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
ъхъ , а под "хотмацката" се крие често тумба наши мангали , които убеждават арабските женихи да пратят некое евро за паспорт и самолетни билети
| |
|
То това явно си върви с боята -
| |
|
Абе, на този май сестрите му не са му баш сестри, в смисъл- не кръвни. Но пак същата работа, де.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
е и това е бизнес
| |
Тема
|
Re: Сега разбрах!
[re: Virgo]
|
|
Автор |
DarkSide (of the moon) |
Публикувано | 10.06.09 10:36 |
|
тук даваха по ТВ документален филм за тези измами, младежи от Африка хващат лели и чичовци от западна европа и ги карат да плащат пари в Африка с уестърн юниън, а там ги прибират с фалшиви документи, в единия случай леля от Швейцария се запознала със симпатичен канадец, който междувременно заминал за Камерун и там изпаднал в беда и трябвало спешно да се преведат мангизи ... а дугото беше направо репортаж от Африка, една мацка седи пред камерата на компа и се прави че пише по клавиатурата, а пича пише отстрани - чат с някакъв чичка от Франция, който искаше мацката да му покаже цица, обаче тя ужким в интернет кафе и няма как там и чичото изпрати мангизи мацката да си купи комп в къщи, та да може там на спокойствие да му се съблича
| |
|
не ме въвеждайте во изкушение
| |
|
ти луд ли си?
арабите ебат повече от теб бъди сигурен
във Беирут една супер руския е на цената на една бутилка шампанско
не случаино му викат Париж на изтока
| |
|
споделям мнението ти, но фанатичната религия е създадена с тази цел да държи в подчинение множество хора, за да бъдат управлявани по лесно, за католицизма сега нямам време да ти пораскажа, по нататък,
а в това време шейховете и богатите емирати си ебат на воля и с харема си ходят по супер лукс хотели от по 7 звезди, живот:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|