Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:52 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Някой да ми обясни...нови  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано05.06.09 14:50

Не съм от вчера в този клуб, но напоследък силно ме занимава един въпрос. Защо всеки ден, почти във всяка тема избухват някакви войни между този/тази или онзи/онази?
Понякога чета и не вярвам на очите си каква ... озлобеност се вихри във форум, в който трябва да се говори за секс - демек за радост, удоволствия, фън- мън и т.н. Не казвам, че си падам по писанията на всички, но пък да отприщя такава агресия към непознат човек (както става честичко)... понякога ми се струва напълно инфантилно.
Естествено е при спорни теми, да се защитават разни каузи, разни идеали, но... злобата откъде се пръква?!?!
Бях направил една по-дълга пауза и като се върнах тук се з

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Някой да ми обясни...нови [re: _Brave_]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано05.06.09 14:55

клубът е орисан, отрицателни енергии витаят в него и иначе свестни и разумни хора тук пощръкляват

Автор bateto_ (ne slavkov)
Публикувано05.06.09 14:58

да така е .какво става не знам та нали народа е казал правете любов...

всеки може да крещи и да вика ...айде да се обичаме

Автор CлънчoГлeд (СаладоЛед)
Публикувано05.06.09 15:05

преди няколко вечери седнах..търсех нещо конкретно и се зарових в архивите...освен, че спомените ми подсказват, че повече се говореше по тематиката на клуба ..а и се правеше по много приятен начин... но и фактите показаха, че е било така...а си мислех, че е моята склонност да идеализирам пак ме подвежда...но се зачетох и излязох права

Тема Re: Някой да ми обясни...нови [re: DarkSide]  
Автор mizrahi! (човек)
Публикувано05.06.09 15:09

По скоро Интернетът е орисан - тука всеки говори, за да каже нещо, а не за да чуе другите :) Обикновено писането ти позволява винаги да имаш "последната дума", онзи обаче и той така и почва едно надвикване, а като почнете да си мерите Егото, причината за спора е вече без значение :)

Автор Aйшa ()
Публикувано05.06.09 15:10

На първа страница 12 от 17 теми са спам, необявен офтопик или провокация, включително и твоята.
Твоята тема също е потенциален катализатор на кофти завихряния, между другото.

qui nimium probat, nihil probat

Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано05.06.09 15:24

Война за надмощие, на една мишка срещу друга. И мен ме дразни, но му намерих решението.

Редактирано от kotaranko на 05.06.09 15:29.

Автор caiko (Idiot)
Публикувано05.06.09 15:27

кво ти пука бе - наслаждаваи се на цирка

Тема Re: Някой да ми обясни...нови [re: mizrahi!]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано05.06.09 15:50

така е, аз чета и пиша в няколко клуба, а само чета в още няколко и навсякъде е така независимо от тематиката и участниците в тези клубове - постоянно се намират теми, които да разделят пишещите и да нажежават страстите

Тема Re: Някой да ми обясни...нови [re: CлънчoГлeд]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано05.06.09 15:52

И аз така.
Да чета архивите напоследък ми е по-приятно.
Жалко.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.