|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
А аз вчера
|
|
Автор |
zlodeika (eнтусиаст) |
Публикувано | 02.06.09 20:45 |
|
си разговарях с едно 19 годишно момиче за секс.Почти за секс.
Но стана въпрос,че тя е девствена още,въпреки,че има гадже от почти две години. Странното е,че тя намира въздържанието за нещо правилно и твърдо е решила да си легне за първи път с избранника на живота си,този,който ще й е завинаги.
Само ви осведомявам,че после,споменавайки това на мои познати жени,те не само,че не бяха изненадани,а дори го намират за съвсем нормално.
Вие как го намирате?
Мина тук една злодейка...
| |
|
Най-новите поколения нямат нищо общо с онази измет родена в края на 70те и началото на 80те години.
| |
|
Mи възможността за избор е едно от най-ценните неща, които някой може да има... И момичето си го упражнява... Браво на нея, браво и на който/каквото я е научило на това...
Странното е, че е точно по този въпрос ли?
Една цяла книга бяха свели до изречението "Избери отново." накрая :-)
Та така...
| |
|
Абе, аз това за избранника го намирам за правилно. Това, което не намирам за правилно е да се мъкнеш 2 години с някой, който очевидно не е избранникът. Та, защо не остави момчето да си намери някоя, която ще му се кефи?
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
аз въздържах приятеля си 3 години и половина...докато стана готова за това...а бях сигурна, че искам да е с него...Вярно е, че го направих на 17 и половина...но вероятно ако не се бях почевствала тогава готова шяхме или да се разделим веднага или да ме изчака още колкото трябва
| |
|
Няма лошо да си легнеш с избранника на живота си, поне докато си вярваш. Само дето вероятността да се окажеш стара мома или пък с повече от един "избранник на живота" е към 99,99%.
Така че бих казал - "Детски наивитет"
Кураж, не сме сами!
| |
|
романтично..........почти като "Първа любов " на Тургенев
| |
|
Странно ми е.
Две години са доста време, все таки са били интимни - докосвания, целувки, работи....как няма да ти се прииска от човек, когото обичаш, примерно.
Др.вид секс правили ли са?
| |
|
дай дупе
Mvlti svnt vocati, pavci vero electi
| |
|
на моя приятелка дъщеря и е девствена , с гадже ама от по-малко време са заедно-месеци...
завърши сега
майка и и набива един такъв морал нейн си , аз не знам кой е по прав и кой е по крив , ама за бала и купих страшно екстравагантни обувки и чанта и адско бельо , и и обясних кое как и къде се ползва като стоки с двойно предназначение....
майка и отвори уста да каже нещо , пък махна с ръка и ни остави двете
коя както знае , животът им е напред
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|