Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:21 06.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема какво може да ви разплаче?нови  
Автор LadyMorgana (archer)
Публикувано03.06.09 20:39

... щото имам малък сеанс на събиране на духовни чаркове, който до утре със сигурност ще доведе до дежурната озъбена усмивка на работното място щото ТАКА ТРЯБВА.

Ама все пак вас какво може да ви разплаче?

Major e longinquo reverentia

Тема Re: какво може да ви разплаче?нови [re: LadyMorgana]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано03.06.09 20:45

Тази тема направо е писана за мен - цивря много, сигурно съм истеричка или с лабилна нерва - плача на всичко- от книги..до..абе от смях също плача, от хубави неща, от тъжни, от химна се насълзявам, от величествени гледки, от неща, излъчващи величие, според мен, от гордост, от горчилка, за приятели, от разочарования..абе..от всичко..
Нещото, което просто може за секудни да ме разреве - е насълзен възрастен човек. Просто толкова кахърно нищо друго не ми е..особено, ако е мъж.

Тема Казвай...нови [re: LadyMorgana]  
Автор ABe (речникаря)
Публикувано03.06.09 20:47

къф е проблемът преди да е станало 22 ч.
Че после е неудобно да се звъни по връзки и длъжници.

Ревящи жени не мога да понасям. Предпочитам да си спестя сълзите.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.

Редактирано от ABe на 03.06.09 20:48.

Автор PlNOOOO (непознат )
Публикувано03.06.09 20:52

Morgana: Всичко и нищо, зависи много от моментното състояние, но поне при мен има едно нещо което винаги ме разплаква, а то е човешкото нещастие и безсилието ми да променя това.

Тема Re: какво може да ви разплаче?нови [re: impulce]  
Публикувано03.06.09 20:56

това сигурно ни пречиства по някакъв начин, да знаеш. Защото като просна тук списъка си аз направо се намерих из него. С тази разлика, че за последното 'насълзен възрастен човек' бих го заместила с 'дете, което изпитва болка'.

Но дали всички видове рев ни пречистват ... Защото има нещо, което винаги предизвиква рев в мен, а е много старо и вече подлежащо на измиване/изстъргване от душата, но явно е направило доста поразии, за да може и досега да действа ...

Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано03.06.09 20:57

Кромид лук

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Тема Re: Казвай...нови [re: ABe]  
Публикувано03.06.09 20:59

аз питах, а не търсех помощ за проблем някакъв

Не чети между редовете, концентрирай се по тях

А за разлика от теб аз не само понасям ревящи жени, но и винаги ми предизвикват повод да ги успокоя, усмихна с нещо или просто да си побъбрим. На това със сигурност дължа контакти, които всеки друг се чуди как правя. Но .. това не е тема за мъже ... ти там си мрази каквото трябва

Тема Re: какво може да ви разплаче?нови [re: PlNOOOO]  
Публикувано03.06.09 21:02

е - тук ще те поздравя за 'добре дошъл' , защото виждам, че влезе направо с ЛЕТЯщ СТАРТ в писмовния живот на клуба

Човешкото нещастие е тегава работа. А колко малко ни трябва да сме щастливи ... не се отчайвай, винаги може да промениш едно видимо нещастие в усмивка ... или поне аз обичам да си правя такива експерименти - защо не опиташ и ти?

Тема Re: какво може да ви разплаче?нови [re: мapдyk]  
Публикувано03.06.09 21:03

а люти чушки?

Автор PlNOOOO (непознат )
Публикувано03.06.09 21:10

Мойта усмифка (нарочно с Ф) е толкова често на лицето ми, че може спокойно да се счита за някакъв вид олигофренична патология

Не е отчаяние това, а само и единствено безсилието на една единствена личност. В случая ... me, myself and I
Оптимист съм в 99% от случайте.

Мерси за милото и женствено посрещане.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.