|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Мъжът и спортът
|
|
Автор |
Obstinacy () |
Публикувано | 21.05.09 14:54 |
|
Един 37-годишен мъж (повечето в мъжки род тук, са минали тази възраст, а останалите, които не са я достигнали може би изглеждат сякаш са я задминали), е задължително да спортува. За да е секси, а и за да е секси отзад.
Това ще му даде енергия, ще повдигне тонуса и т.н.
Важно е обаче какъв спорт ще избере.
Тенисът е препоръчителен. Доказано е, че тенис играят интелигентните хора.
Разбира се, става дума за тенис на корт, не за тенис на маса или джобния тенис.
Футболът е за всички, всеки може да рита, някои не могат, но пак го правят. Много е масов и е някак страст на по-семпли персони.
Фитнесът пък е скучен и няма специфичния за нормалния спорт хъс. Не се изискват никакви умения.
Та вие .............. , спортувате ли?
| |
|
Моят мъж спортува пред телевизора по време на английското първенство. Упражнява се предимно по бързо крещене, внезапни подскоци на височина, хващане за главата с две ръце, хвърляне на дистанционното за норматив уцелване на екрана и отвреме - навреме чупене на едри предмети без екипировка. Много добре му се отразява, макар че когато отборът му загуби понякога не ме огрява вечер...
| |
|
Каква невероятна футболна драма.
Ти как издържаш на всичко това?
| |
Тема
|
Re: Мъжът и спортът
[re: Obstinacy]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 21.05.09 14:58 |
|
да спортувам, тенис на корт:))))) разходки , леко бягане в парка с мъжа ми и компания, плуването ми доставя удоволствие, а ти какво спортуваш?
| |
|
О, и аз съм фенка, така че нямаме никакви проблеми Даже е забавно.
Е, определено не беше по време на двата финала за Шампионската лига, когато играеха Ливърпул срещу Милан, но това е друга тема.
| |
|
Димооооо, темата е "Мъжът и спортът". Таман бяхме поспрели да те подозираме в мъжественост и ти пак ни палиш фитилите
| |
|
да видях, но искам и аз като жена да се впишакаква е тази дискриминация сега
| |
|
Колоездене - прави тесно дупето, нали тва искаш
| |
|
Да ти кажа, колоезденето никак не е мъжко, според мен.
А дали твоето дупе е тЕсно, мен не ме вълнува особено.
| |
|
Ама чакай, в случая ти се явяваш дискриминаторка, веднъж да има тука нещо само за мъже и ти и него искаш да им вземеш, недей, остави ги да побъбрят за лежанки и туй онуй
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|