|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб "Кастрирай детето"
|
|
Автор |
Цap Изpoд ll () |
Публикувано | 22.05.09 15:28 |
|
След убедителните изяви на и предлагам създаването на клуб "Кастрирай детето". Подозирам, че става въпрос за някакъв Велик План за спасяването на цялото човечечество, който скоро ще усъмне с милиони привърженици! Има ли някой друг урунгел, който желае да участва в такъв клуб?
Та вие как смятате?
Тук предлагам да съберем всички асоциални тупани, които желаят да кастрират деца в един клуб, специално за тях си, където да могат да си хортуват и да обменят техники за кастриране на деца. Също така няма да е зле да създадат клиника за кастриране на деца в Англия. Предричам им "бляскаво" бъдеще.
Дорба и полезна инициатива би било да съберем пари, за да пратим тези очевидно увредени индивиди на психолечение, както и на уроци по етика, икономика, обществознание и биология. Ако и това не помогне, очевидно кристализират две възможности:
1. Става въпрос за индивиди, все пак човешки същества, с липсващи центрове в мозъка, т.е. непоправими увреждания. В такъв случай задължително е тези индивиди да бъдят изолирано от обществото и поставени под наблюдение от компетентни лица.
2. Тук вече ще ни помогне Файлът: След дълги анализи се оказва, че тук не става въпрос за човешки същества. Обществото ни е инфилтрирано от агент-провокатори от извънземен произход, които се опитват да ни убедят да си кастрираме децата и така незабелязано тяхната цивилизация да превземе властта на нашата планета. Тъй като аз лично не съм наясно как следва да се действа в такива ситуации, предлагам Файлът като изявлен Уфолог да организира един семинар за нас и да ни подготви за неизбежното.
|
Аман вече, спрете се!!!
| |
|
Мизрахи е пич. Темата ти е жестока. Ти си изрод. Сега, на кого да дадем званието "идиот"... почти се сещам.
| |
|
ти явно си човек с много свободно време и никакъв личен живот
| |
|
Че то ти отдаван го надуши. Аз бях скептичен, но от днес ще знам, че мога да се осланям на интуицията ти.
Кураж, не сме сами!
| |
|
аз по принцип не смята, че трябва да се отделя време и внимание на децата. те са изключително прости създания, които само гледат да се надрусат и да се наебат. за това естествено не сме виновни ние, а факта, че "времената са такива, промениха се". телевизията и компютърните игри също.
след като не сме виновни, единственото което ни остава е да се удивляваме на простотиите им и да ги сочим с пръст. а ако са направили бебе и то се е родило, ние не трябва да мислим, дали и за тях тва може да е некъв шок, щото все пак са деца, независимо къде са си пъхали пишки....
мога още дълго да говоря, но сам разбираш, че каквото и да кажа е излишно вече, защото най-голямата истина вече е казана - трябва да ги кастрираме.
ако има тема, дали всички да ходят с еднакви прически до 18 годишна възраст можеш да бъдеш сигурен, че препоръчващият кастрация ще е много загрижен. но не и когато става дума за бебе.
П.С.: мизрахи, до тука съм видяла само далия да те плюе директно за ориентацията ти и не се крий зад нея. ако щеш и девствен да си - пак е малоумно да препоръчваш кастрация.
Не съм от тук и съм за малко...
| |
|
преди това трябва да се обезпаразити, а подир туй да му се сложи каишка.
| |
|
Ти що се пениш толкова на някакво изказване в движение между две попръцвания, не вярвам Мизрахи да е убеден в това, което казва, просто се е изцвъкал необмислено и прибързано.
ПП Как ги правиш тез анкети, искам и аз!
Редактирано от Apassionata на 22.05.09 16:43.
| |
|
И да забранят пиеси като "Ромео и Жулиета", защото са били на по тринайсет - четиринайсет години, като се е започнало цялото джиджи-биджи.
| |
Тема
|
Re: Клуб "Кастрирай детето"
[re: Suzanna]
|
|
Автор |
mizrahi (Човек) |
Публикувано | 22.05.09 21:05 |
|
Съкровище :) /ще ме прощаваш за гейското обръщение :) /, не се крия зад нищо. И идеята за "кастрацията" е извадена от контекста... Тя беше емоционална реакция на новината, че 13 годишен пикльо е направил бебе и на всичкото отгоре иска да си го гледа...
Без бой признавам, че кастрация заслужават повече първо тези, които са го възпитавали и второ тези, които са били готови да поверят отглеждането на едно бебе на друго бебе... Това си е абсурдна ситуация...
На детето му трябва едно здраво възпитание в английски стил - цитирам "Пестиш ли пръчката, разваляш детето...", за да се научи къде и кога да рови под поличките на момиченцата, а след това трябва да го пратят на училище, да си гледа детството...
Бебето трябва да го вземат от това хлапе и да го дадат на някой, който може да го възпитава, защото да се твърди, че 13 годишен баща може да е глава на семейство е нещо, което може да хрумне само на някой ИЗРОД :)
Та така...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|