Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:35 24.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Клуб "Кастрирай детето"нови  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано22.05.09 15:28

След убедителните изяви на

и предлагам създаването на клуб "Кастрирай детето". Подозирам, че става въпрос за някакъв Велик План за спасяването на цялото човечечество, който скоро ще усъмне с милиони привърженици! Има ли някой друг урунгел, който желае да участва в такъв клуб?

Та вие как смятате?

Трябва ли да се кастрират непълнолетните (децата), които създават поколение?
Да, защото тези бебета имат безрадостна съдба.
Да. Така се спестяват неудобства за обществото.
Да, защото децата не са човшки същества
Да, защото това е неестествено
Да, защото децата не са фактор в икономиката
Да. Така е логично.
Не. По-добре да вложим в по-добро образование и полова култира на подрастващите.

Тук предлагам да съберем всички асоциални тупани, които желаят да кастрират деца в един клуб, специално за тях си, където да могат да си хортуват и да обменят техники за кастриране на деца. Също така няма да е зле да създадат клиника за кастриране на деца в Англия. Предричам им "бляскаво" бъдеще.

Дорба и полезна инициатива би било да съберем пари, за да пратим тези очевидно увредени индивиди на психолечение, както и на уроци по етика, икономика, обществознание и биология. Ако и това не помогне, очевидно кристализират две възможности:

1. Става въпрос за индивиди, все пак човешки същества, с липсващи центрове в мозъка, т.е. непоправими увреждания. В такъв случай задължително е тези индивиди да бъдят изолирано от обществото и поставени под наблюдение от компетентни лица.

2. Тук вече ще ни помогне Файлът: След дълги анализи се оказва, че тук не става въпрос за човешки същества. Обществото ни е инфилтрирано от агент-провокатори от извънземен произход, които се опитват да ни убедят да си кастрираме децата и така незабелязано тяхната цивилизация да превземе властта на нашата планета. Тъй като аз лично не съм наясно как следва да се действа в такива ситуации, предлагам Файлът като изявлен Уфолог да организира един семинар за нас и да ни подготви за неизбежното.

Кураж, не сме сами!

Тема Re: Клуб "Кастрирай детето"нови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор _Sheherezada_ (ухание)
Публикувано22.05.09 15:32

Аман вече, спрете се!!!

Тема Re: Клуб "Кастрирай детето" [re: Цap Изpoд ll]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано22.05.09 15:32

Мизрахи е пич. Темата ти е жестока. Ти си изрод. Сега, на кого да дадем званието "идиот"...

почти се сещам.

Автор caiko (Idiot)
Публикувано22.05.09 15:42

ти явно си човек с много свободно време и никакъв личен живот

Тема Re: Клуб "Кастрирай детето"нови [re: Obstinacy]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано22.05.09 15:44

Че то ти отдаван го надуши. Аз бях скептичен, но от днес ще знам, че мога да се осланям на интуицията ти.

Кураж, не сме сами!

Автор Suzanna (новак)
Публикувано22.05.09 16:30

аз по принцип не смята, че трябва да се отделя време и внимание на децата. те са изключително прости създания, които само гледат да се надрусат и да се наебат. за това естествено не сме виновни ние, а факта, че "времената са такива, промениха се". телевизията и компютърните игри също.
след като не сме виновни, единственото което ни остава е да се удивляваме на простотиите им и да ги сочим с пръст. а ако са направили бебе и то се е родило, ние не трябва да мислим, дали и за тях тва може да е некъв шок, щото все пак са деца, независимо къде са си пъхали пишки....
мога още дълго да говоря, но сам разбираш, че каквото и да кажа е излишно вече, защото най-голямата истина вече е казана - трябва да ги кастрираме.

ако има тема, дали всички да ходят с еднакви прически до 18 годишна възраст можеш да бъдеш сигурен, че препоръчващият кастрация ще е много загрижен. но не и когато става дума за бебе.

П.С.: мизрахи, до тука съм видяла само далия да те плюе директно за ориентацията ти и не се крий зад нея. ако щеш и девствен да си - пак е малоумно да препоръчваш кастрация.

Не съм от тук и съм за малко...

Автор Taнa Бoaмбo (нерез-педофил)
Публикувано22.05.09 16:31

преди това трябва да се обезпаразити, а подир туй да му се сложи каишка.

Автор Apassionata (кьор фишек)
Публикувано22.05.09 16:42

Ти що се пениш толкова на някакво изказване в движение между две попръцвания

, не вярвам Мизрахи да е убеден в това, което казва, просто се е изцвъкал необмислено и прибързано.

ПП Как ги правиш тез анкети, искам и аз!

Редактирано от Apassionata на 22.05.09 16:43.

Автор Aйшa ()
Публикувано22.05.09 16:59

И да забранят пиеси като "Ромео и Жулиета", защото са били на по тринайсет - четиринайсет години, като се е започнало цялото джиджи-биджи.

Тема Re: Клуб "Кастрирай детето" [re: Suzanna]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано22.05.09 21:05

Съкровище :) /ще ме прощаваш за гейското обръщение :) /, не се крия зад нищо. И идеята за "кастрацията" е извадена от контекста... Тя беше емоционална реакция на новината, че 13 годишен пикльо е направил бебе и на всичкото отгоре иска да си го гледа...

Без бой признавам, че кастрация заслужават повече първо тези, които са го възпитавали и второ тези, които са били готови да поверят отглеждането на едно бебе на друго бебе... Това си е абсурдна ситуация...

На детето му трябва едно здраво възпитание в английски стил - цитирам "Пестиш ли пръчката, разваляш детето...", за да се научи къде и кога да рови под поличките на момиченцата, а след това трябва да го пратят на училище, да си гледа детството...

Бебето трябва да го вземат от това хлапе и да го дадат на някой, който може да го възпитава, защото да се твърди, че 13 годишен баща може да е глава на семейство е нещо, което може да хрумне само на някой ИЗРОД :)

Та така...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.