|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
офффф - пътуване до Белград с кола
|
|
| Автор |
O!...Melissa (вечно нервна) |
| Публикувано | 07.05.09 22:59 |
|
|
Съжалявам за големия офф, но ми се налага да пътувам към Белград .. с кола.. сама.. през нощта може би.. или по-скоро ранната сутрин, та се чудех някой дали е минавал вече по същия път и може да ми даде 1-2 съвета какво и как да правя и дали е достатъчно разумно да се мятам на колата в тая тъмна съседка
моля само преживели да ми отговарят.. понеже иначе обожавам познавачи, които не са виждали - без да искам да съм груба и да обиждам, просто ми е важно и излишни коментари не ми трябват
| |
|
|
|
пътят след границата е много кофти, тесен, с дупки, остри завои и двайсет и няколко тунела, тесни и напълно неосветени, миналото лято бяха прясно боядисани с отражателна боя, дано да не е изветряла вече, изобщо карай много внимателно и не изпреварвай, разстоянето не е голямо, а след Ниш има нещо като магистрала до Белград, май се плащаше дори, не съм сигурен ... а преди границата на разклона за Сливница висят ченгета с радар
| |
|
Тема
|
Re: офффф - пътуване до Белград с кола
[re: O!...Melissa]
|
|
| Автор |
Galeon ( Zouave) |
| Публикувано | 08.05.09 01:07 |
|
|
или си вземи компания ...или по-добре не пътувай сама през нощта...
Много Важно е да знаеш че дори и Три къщи край шосето да има --пак се води населено място и ако си с превишена скорост...разбирай над 40 ---60 евро не ти мърдат....
иначе след ниш е Братство йединство и натам е лесно...
Плейбоя от Уистерия Лейн
| |
|
Тема
|
[re: Galeon]
|
|
| Автор |
Rozovotakova3 (доказан феникс) |
| Публикувано | 08.05.09 01:25 |
|
|
айде ела след работа утре на по коктеил
| |
|
|
|
ще се справиш. след границата има тежък участък до началото на магистралата с 6 тунела строени от немската армия през втората световна война. широки колкото да мине един танк но не и два тира.
магистралата е платена. след като се качиш на нея ще получиш билетче - пази си го докато излезнеш. добре е да имаш малко динари за да платиш магистралата, предполагам, че обменното бюро от сръбска страна (след митницата) ще работи. ако нямаш динари ще те ударят с една комисионна около 10% - но се преживява :). ако все пак си купуваш динари си обмени и 2000 за евентуални глоби по пътищата. официалната глоба не може да платиш в евро. (подкупа може и в евро :) )
внимавай със скоростта - в димитровград има едно ограничение 40 км/час и редовно киснат там ченгета. подкупа и глобата са в един и същи размер - за теб няма значение и няма смисъл да се пазариш.
често киснат за скорост и на магистралата - внимавай не вдигай повече от 130.
иначе май в белград си е врла романтика. завиждам ти. обичам го този град.
| |
|
|
|
палиш светло като си в тунел
гасиш светло като излезнеш от тунел
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Jolee (Съсел Заимова) |
| Публикувано | 08.05.09 11:20 |
|
|
Най-важното според мен е някой тук и някой там /доверени хора/ да знаят кога тръгваш ...откъде ще минаваш .....и евентуално кога се очаква да пристигнеш ....
Колата да ти е в изправност...и да имаш кинти за екстремни случки ....
Правила съм идиотски нощни преходи спазвайки тези скромни правила ....и съм доволна ...
| |
|
|
|
По пътя сърболята играят на "тука има-тука нема". Не спирай да играеш, че са големи мошеници.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
O!Sag (гуулем гъзар) |
| Публикувано | 08.05.09 19:23 |
|
|
Нищо особено, само си вземи предварително от местните пари.
Палиш колата и заминаваш.
--
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Galeon ( Zouave) |
| Публикувано | 08.05.09 19:37 |
|
|
Земи ме мене...таман ше ти покажа на Калемегдан у 5 сати ща се дешава))))
Командирите Пред Поверените Им Части!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|